Leden stellen zich voor

In deze rubriek bieden we onze leden de gelegenheid om zichzelf en hun bedrijf aan collega VBA leden voor te stellen. Onze nieuwe leden ontvangen hiervoor een oproep bij het begin van hun lidmaatschap, maar we willen ook graag onze bestaande leden deze mogelijkheid bieden. Twee van onze VBA leden, Wendie Hagendoorn en Sandra Schulze, interviewen derhalve bestaande leden en hun bijdragen vinden jullie ook terug in deze rubriek.

Born Secure

Born Secure is een particulier beveiligingsbedrijf. De professionele beveiligers van Born Secure hebben ruime ervaring in diverse specialiteiten o.a. zorgbeveiliging, objectbeveiliging, hotelbeveiliging en receptiediensten. Daardoor zijn we flexibel inzetbaar. Hiernaast hanteert Born Secure een platte organisatiestructuur, waardoor er snel kan worden ingespeeld op elke aanvraag en wij flexibel en snel aan elke wens kunnen voldoen.

Born Secure is een landelijk bedrijf en wij zijn 24/7 bereikbaar en inzetbaar. Door de flexibiliteit van onze medewerkers kunnen wij ook aan last minute aanvragen voldoen. Tevens zijn wij aangesloten bij de Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven.
Waarom lid geworden van de VBA?
De reden dat ik lid ben geworden, is omdat wij als Born Secure onze naamsbekendheid willen vergroten binnen Flevoland. Want waarom ver zoeken als wij binnen Flevoland te vinden zijn…

Copyright © - Vereniging Bedrijfskring Almere
No Internet Connection