Leden stellen zich voor

In deze rubriek bieden we onze leden de gelegenheid om zichzelf en hun bedrijf aan collega VBA leden voor te stellen. Onze nieuwe leden ontvangen hiervoor een oproep bij het begin van hun lidmaatschap, maar we willen ook graag onze bestaande leden deze mogelijkheid bieden. Twee van onze VBA leden, Wendie Hagendoorn en Sandra Schulze, interviewen derhalve bestaande leden en hun bijdragen vinden jullie ook terug in deze rubriek.

Berenst : Management, Finance & Control

Als lid van VBA stel ik mij graag aan u voor. Ik ben Hanneke Berenst, een ambitieuze en gedreven vrouw woonachtig in Almere sinds 2007. Sinds 2020 heb ik mijn bedrijf: Berenst Management, Finance & Control.

Ik ondersteun graag bedrijven als het gaat om management en finance. Mensen zeggen wel eens, jij bent behoorlijk uitbundig voor iemand die op een finance afdeling werkt. Dat is inderdaad een eigenschap die mij typeert. Ik ben enthousiast en krijg energie om samen met een team de (maandelijkse of jaarlijkse) deadlines te halen en bezig te zijn met procesverbeteringen en samen naar een gezamenlijk doel te werken. Daarnaast werk ik hard, ben analytisch en denk graag mee op strategisch niveau. In mijn vrije tijd vervul ik diverse bestuursfuncties.

Op mijn site: www.berenst-mafico.com leest u meer over mijn werkervaringen en kunt u makkelijk contact met mij opnemen. Ik kijk ernaar met u samen te mogen werken in de toekomst!

Copyright © - Vereniging Bedrijfskring Almere
No Internet Connection