Leden stellen zich voor

In deze rubriek bieden we onze leden de gelegenheid om zichzelf en hun bedrijf aan collega VBA leden voor te stellen. Onze nieuwe leden ontvangen hiervoor een oproep bij het begin van hun lidmaatschap, maar we willen ook graag onze bestaande leden deze mogelijkheid bieden. Twee van onze VBA leden, Wendie Hagendoorn en Sandra Schulze, interviewen derhalve bestaande leden en hun bijdragen vinden jullie ook terug in deze rubriek.

Beesha

Beesha is gevestigd in Almere en startte in 2019 met het ontwikkelen van natuurlijke, plasticvrije en milieuvriendelijke cosmetica artikelen.

Wij zijn begonnen met het lokaal -alles handgemaakt- produceren van shampoo en conditioners ‘bars’. Dit zijn plasticvrije alternatieven voor de traditionele shampoofles in de badkamer. Inmiddels maken wij ook body bars, body boters en deodorant. In november 2021 zijn wij door Gemeente Almere en Vereniging Bedrijfskring Almere uitgeroepen tot starter van het jaar 2021/2022.

Heb jij al kennis gemaakt met onze producten? Als het goed is heb je ze rond kerst van de VBA ontvangen als geschenk.

Waarom lid geworden van VBA?
Eigenaar Ben Bos vertelt:
Wij werken graag samen met lokale ondernemers om de kennis en expertise uit Almere volledig te benutten. We hopen dan ook veel interessante Almeerse ondernemers te mogen ontmoeten. En wie weet ontspruiten zich weer mooie nieuwe samenwerkingen.

Copyright © - Vereniging Bedrijfskring Almere
No Internet Connection