Leden stellen zich voor

In deze rubriek bieden we onze leden de gelegenheid om zichzelf en hun bedrijf aan collega VBA leden voor te stellen. Onze nieuwe leden ontvangen hiervoor een oproep bij het begin van hun lidmaatschap, maar we willen ook graag onze bestaande leden deze mogelijkheid bieden. Twee van onze VBA leden, Wendie Hagendoorn en Sandra Schulze, interviewen derhalve bestaande leden en hun bijdragen vinden jullie ook terug in deze rubriek.

Almere Jungle

Almere Jungle is een unieke combinatie van zorg, dierenpark en een botanische tuin. Met meer dan 105.000 bezoekers zijn we een grote toeristische trekpleister.

We zijn hard op weg naar Almere Jungle 2.0: een groter park van minimaal 10 hectare voor meer zorg en unieke Leisure voor Almere en omstreken. Almere Jungle verzorgt nu dagbesteding aan meer dan 210 cliënten waarvan 40 kids bij afdeling jeugdhulp.

Naast 60 reguliere medewerkers hebben we ook 18 beschutte medewerkers in dienst. Daarmee zijn we de grootste particuliere werkgever van beschut werk in Flevoland. Beschutte medewerkers zijn mensen met een lichamelijke, verstandelijke of psychische beperking. Zij kunnen bij ons werken in een 'beschutte’ werkomgeving en krijgen van ons extra begeleiding. Wij vinden het fijn om nu ook aangesloten te zijn bij de VBA en kijken uit naar samenwerking met andere, het liefst lokale, bedrijven en natuurlijk naar de netwerkborrels. En wie weet kunnen we de VBA-leden een keer bij ons verwelkomen voor een zakenuurtje.

Wil je meer over Almere Jungle weten?
Volg ons op Facebook: @AlmereJungle en/of LinkedIn: https://nl.linkedin.com/company/almere-jungle

Copyright © - Vereniging Bedrijfskring Almere
No Internet Connection