'Y'HR

'Y'HR staat voor mij echt voor twee zaken: Yvette HR (want het vak HR is een belangrijk gedeelte van de persoon Yvette), maar ook voor 'Why' HR ('Y' op de engelse manier uitgesproken), want ik laat bedrijven graag zien en voelen hoe goed uitgevoerd HR beleid echt een verschil kan maken in uiteindelijke bedrijfsresultaten.

In februari 2019 ben ik met mijn (engelse) man Dean en onze drie kinderen naar Nederland verhuisd (net voor Brexit inderdaad). Precies 22 jaar nadat ik met mijn eindstage van de Hotelschool Den Haag naar Engeland vertrok, kan ik mij weer een inwoner van Nederland noemen. Gedurende mijn kopstudie in Engeland (Post-Grad Diploma in Personnel Management) kwam ik mijn man tegen en na Engeland en Cyprus hebben we de laatste 13 jaar in Qatar doorgebracht, waar onze kinderen ook geboren en getogen zijn. We wilden onze kinderen (9 en twee van 4) een thuisland geven, een basis voor later, en hebben heel bewust voor Nederland gekozen, maar ook zeker voor Almere. Zowel om de goede bereikbaarheid binnen Nederland, maar ook om de jonge, internationale uitstraling.

Alhoewel ik zeker op zoek ben naar een HR eindverantwoordelijke functie in een bedrijf dat in een periode van (snelle) groei zit, het liefst ook internationaal in Europe of Midden Oosten, gebruik ik deze eerste periode vooral om nieuwsgierig te zijn en (weer) te leren wat er speelt in Nederland: wat is belangrijk voor bedrijven, waar zitten de knelpunten, en waar kan ik echt toegevoegde waarde brengen. Vandaar ook dat mijn LinkedIn profiel nu laat zien dat ik momenteel beschikbaar ben voor HR projecten waar ik een bedrijf of instantie kan helpen met de design en roll-out van verscheidende (HR) interventies die echte knelpunten aanpakken, vooral knelpunten die groei vertragen. Verder zie ik er naar uit om weer te studeren en heb ik me dus ook ingeschreven voor een Masterclass Arbeidsrecht, om deze kennis weer up-to-date te maken.

Ik maak graag kennis met de overige VBA leden, ik heb al het genoegen gehad om een aantal van jullie op het laatste zakenuurtje te spreken. Tot het volgende event en bij voorbaat dank voor alle antwoorden op mijn vragen.

Yvette Haring
'Y' HR

Bezoekadres: (op afspraak)

Transistorstraat 71M
1322 CK Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93