Effectiever.nu

Effectiever.nu helpt leidinggevenden en medewerkers hun persoonlijk leiderschap te vergroten. Met behulp van inspirerende trainingsprogramma’s en persoonlijke coaching krijgen de deelnemers na afloop met minder moeite, meer voor elkaar. Kort gezegd: minder stress – meer succes.

Na zes jaar in het buitenland, keerden mijn vrouw Karin Gabor en ik in 2014 met ons gezin terug naar Nederland. We streken neer in Almere. De daaropvolgende jaren heb ik me gericht op het helpen van expats om zich thuis te voelen in Nederland. Enerzijds door cross culturele training en coaching. Anderzijds als voorzitter van de Vereniging International Almere, een Almeerse vrijwilligersorganisatie met een community van inmiddels ruim 1750 internationals. Nu ik de voorzittershamer onlangs heb overgedragen, heb ik mijn handen vrij om mij weer te concentreren op mijn passie voor persoonlijke ontwikkeling in organisaties. Ik hoop binnen VBA gelijkgestemde ondernemers te ontmoeten en elkaar waar mogelijk te helpen bij het behalen van zakelijk succes in Almere.

In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden aan of op het water. Dat spreekt me ook zo aan in Almere, dat er veel water is. Een van mijn favoriete plekken in Almere is het strand bij Sail-Today in Poort, waar ik me als kitesurfer helemaal thuis voel. Ik ben leadzanger in de Almeerse rockband Fugazi. Mijn zoon en ik joggen regelmatig langs de grote Vaart. Ook ben ik regelmatig te vinden langs de lijn bij de Almeerse Hockeyclub om onze dochter en haar team aan te moedigen.

Graag tot ziens op een van de VBA-bijeenkomsten. Ik kijk er naar uit.

EFFECTIEVER.NU
Michel Daenen

Bezoekadres: (op afspraak)

Transistorstraat 71M
1322 CK Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93