Leden stellen zich voor

In deze rubriek bieden we onze leden de gelegenheid om zichzelf en hun bedrijf aan collega VBA leden voor te stellen. Onze nieuwe leden ontvangen hiervoor een oproep bij het begin van hun lidmaatschap, maar we willen ook graag onze bestaande leden deze mogelijkheid bieden. Twee van onze VBA leden, Wendie Hagendoorn en Sandra Schulze, interviewen derhalve bestaande leden en hun bijdragen vinden jullie ook terug in deze rubriek.

Ski-Mere

Sinds 1 december 2018 is Ski-Mere geopend aan de Televisieweg 81 op het bedrijventerrein Gooise Kant. We zijn een ski- en snowboardcentrum met 2 rolpistes waar mensen lessen en trainingen kunnen volgen om te leren skiën en snowboarden of om hun techniek of conditie te verbeteren. Het doel van Ski-Mere is, zo veel mogelijk mensen het plezier van wintersporten te laten beleven.

Naast reguliere cursussen verzorgen we bedrijfsuitjes, kinderfeestjes en clinics. Naast het skiën of snowboarden kan er een hapje en een drankje worden genuttigd in de gezellige skilounge. Ook kan de ruimte afgehuurd worden voor een heidag, vergaderruimte of voor een compleet bedrijfsfeest.

Een stad als Almere verdient een goede skischool en hopelijk kunnen wij de komende jaren heel veel mensen het plezier van de wintersport bijbrengen.
Ben je geïnteresseerd in een samenwerking, of wil je met jouw bedrijf gebruik maken van onze diensten? Neem dan gerust contact op of maak een afspraak; de koffie (of glühwein :) ) staat klaar!

Bezoekadres: (op afspraak)

Transistorstraat 71M
1322 CK Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93

Copyright © - Vereniging Bedrijfskring Almere
No Internet Connection