Leden stellen zich voor

In deze rubriek bieden we onze leden de gelegenheid om zichzelf en hun bedrijf aan collega VBA leden voor te stellen. Onze nieuwe leden ontvangen hiervoor een oproep bij het begin van hun lidmaatschap, maar we willen ook graag onze bestaande leden deze mogelijkheid bieden. Twee van onze VBA leden, Wendie Hagendoorn en Sandra Schulze, interviewen derhalve bestaande leden en hun bijdragen vinden jullie ook terug in deze rubriek.

Dierenkliniek Almere-Stad

Mijn naam is Sandra en ik ben dierenarts en praktijkeigenaresse van Dierenkliniek Almere-Stad.

Bijna zes jaar geleden heb ik mijn dierenkliniek opgericht in de Noorderplassen-West omdat ik een eigen visie heb op een goede kwaliteit van preventieve en curatieve diergezondheidszorg. Inmiddels zijn wij in dezelfde wijk verhuisd naar een groter pand met nog meer mogelijkheden.

Wij vinden het belangrijk dat er ruim de tijd genomen wordt om een dier te onderzoeken en om de eigenaar uit te leggen wat er aan de hand is en wat de kosten van de behandeltrajecten zijn. Daarom duurt een dagconsult bij ons soms wel 30 minuten, zodat we vaak direct verder onderzoek kunnen doen. Maar ook het gezond houden van een dier staat bij ons hoog in het vaandel. Wij richten ons op gezonde voeding, gebitsverzorging en ondersteuning van ouder wordende dieren of dieren met overgewicht. Zo hebben wij ook puppy consulten van slechts 7,50 euro om nieuwe baasjes te informeren over de opvoeding van hun nieuwe aanwinst.

Ik ben trots op ons team dat vol passie werkt en net zo gek met dieren is als ik. Onlangs heb ik de publieksprijs gewonnen bij de verkiezingen van Flevolandse Zakenvrouwen 2018. In de toekomst hoop ik nog heel veel voor dieren, maar ook voor hun baasjes te kunnen betekenen.

Op onze Facebookpagina Dierenkliniek Almere-Stad laat ik regelmatig zien wat er achter de schermen gebeurt. Of neem eens een kijkje op onze website http://dierenkliniekalmerestad.nl.

U kunt mij verder volgen op instagram via Sandra_de_dierenarts.

echo

Copyright © - Vereniging Bedrijfskring Almere
No Internet Connection