Andree Troost Geluidstechniek

Andree_Troost Vereniging Bedrijfskring Almere - Andree Troost Geluidstechniek
Je boodschap heeft pas effect als die duidelijk overkomt bij de mensen die het moeten horen. 

Andree Troost Geluidstechniek verzorgt al sinds 1990 de geluidtechniek bij zakelijke, publieks- en sportevenementen. Presentaties voor groepen van 50 tot meer dan 300 personen, met of zonder projectieschermen met beamers, productpresentaties, kerstborrel en nieuwjaarsbijeenkomsten.
Publieksevenementen zijn b.v. de Doe- en Kijkdag van Staatsbosbeheer en het Oldtimerfestival in Huizen. Sportevenementen o.a. Triatlon in Almere Poort, 30 van Almere en de CrossCup Almere.

Meer informatie vinden jullie op mijn facebook pagina of via www.andreetroost.nl

Op dit moment doe ik deze activiteiten nog naast mijn werk als Voorlichter bij de Kamer van Koophandel waar ik 10 jaar geleden kwam werken. Hiervoor werkte ik ongeveer 25 jaar in de financiële sector bij een verzekeraar, een bank en verschillende intermediairs. De Kamer van Koophandel is momenteel bezig met een verregaande automatisering waardoor mijn functie per 1 april 2019 komt te vervallen. Hierna ben ik weer beschikbaar voor een passende functie voor 4 dagen in de week in onze eigen regio. Jullie tips en hulp zijn welkom.

Bezoekadres: (op afspraak)

Transistorstraat 71M
1322 CK Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93