Fit-ID, met plezier samen sporten

Mijn naam is Ingmar van Duijn, 29 jaar en ondernemer van Fit-ID te Nobelhorst in Almere Hout, de kleine sportstudio met grootse ambities!

Ik ben ongeveer 2 jaar geleden begonnen in hèt stadsdorp van Almere en nog steeds met veel plezier probeer ik zowel mensen als het gehele gebied Almere Hout in beweging te krijgen.
Het is dan ook een mooie kans om mee te kunnen groeien met een gebied wat volop in ontwikkeling is.

Maar wat doe ik zoal nog meer?
Sporten gebeurt het meest in de ochtend en avonduren, overdag ben ik dan ook nog werkzaam als opbouwwerker in Almere. Naar mijn idee een erg mooi vak om verbindingen te leggen tussen de stad en haar bewoners met alles wat ertussenin valt. Daarnaast ben ik ook nog vader in wording van onze eerste (uitgerekende datum 19-10-2018)!!
Verder nog een aantal leuke passieprojecten wat varieert van een mediatie workshop voor beginners, coaching gesprekken voeren, trainingen geven, tot aan het ontwikkelen van een kinder/cartoon serie voor de jonge kinderen.

Al met al, lekker ondernemend met bovenal veel plezier wat bovenaan staat. Want zo sta ik immers ook in het leven!
Ik ben dan ook altijd in voor een gesprek en hoop met eenieder kennis te mogen maken tijdens de leuke evenementen die ik voorbij zie komen op de agenda van VBA.
Graag tot ziens!

Voor meer informatie over Fit-ID klikt u hier.

Bezoekadres: (op afspraak)

Transistorstraat 71M
1322 CK Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93