Leden stellen zich voor

Leden stellen zich voor   lees meer

De VBA strijdt en verbindt, en is bepalend en persoonlijk. Vanuit die kernwaarden willen we elkaar ook leren kennen. Vandaar dat u zichzelf c.q.. uw bedrijf zichtbaar kunt maken op de Leden stellen zich voor pagina’s. Maar hoe?

Zoals de naam aangeeft is publicatie alleen mogelijk voor leden en vanwege de ruimte limiteren we het aantal voorgestelde leden per maand op een stuk of vijf. Volgorde van aanmelding is leidend (maar niet absoluut bepalend). Behalve online, wordt u ook kort vermeld in de maandelijkse VBAtotZ algemene nieuwsbrief, die niet alleen naar leden, maar naar iedereen gaat die zich hiervoor heeft aangemeld. En er is een kans dat de redactie uw voorstelronde ook nog eens op de VBA informatiepagina in het Almere Zaken Magazine doorplaatst. Kortom, kans genoeg om in de picture te komen.

Wat te doen?

U meldt zich aan met het online aanmeldformulier. Stel uw bedrijf in maximaal 500 tekens kort en krachtig voor aan de andere leden van de VBA. Stuur uw logo en eventueel andere foto mee. Een van de redactieleden zal uw artikel binnenkort op de site plaatsen op de pagina Leden stellen zich voor'. Daarnaast wordt uw presentatie in de nieuwsbrief meegenomen.

Tips om op te vallen

Actualiteit. Kan uw presentatie aansluiten bij de actualiteit, gebruik die kans, de bezoekers zien uw onderwerp sneller en zoekmachines waarderen het hoger. En de redactie zou uw voorstel voorrang kunnen geven,
Trefwoorden. Werkt u al met slimme SEO trefwoorden, gebruik ze ook in uw tekst en lever het zoekwoordenlijst apart mee. Wij kunnen er wat mee en het helpt blijvend gevonden te worden.
Beeld. Foto’s en multimedia vergroten de aandacht én de vindbaarheid. Er móet sowieso beeld bij, voor bij de introductietekst. Maar er is ruimte voor meer beeld en vooral leuker beeld. Een logo mag, maar durf eens verder te gaan dan dat.
Actie. Combineren is altijd sterk. In de Leden stellen zich voor presenteert u zich met het bedrijf. Op de online markt doet u uw aanbieding en daar verwijst u natuurlijk naar uw presentatie.
Onderscheidenheid. Laat niet ziet wat u doet wat al die anderen ook doen, maar vooral wat u doet dat al die anderen niet doen.

Parkhuys Almere, gewone mensen met een bijzondere missie

Een ernstige ziekte als kanker verandert veel in je leven. Je lichaam voelt anders, je hebt minder energie of voelt je gewoon ziek. Je vertrouwen in het leven wordt op de proef gesteld en allerlei emoties dringen zich in hoog tempo op. Sommigen moeten zich zelfs voorbereiden op afscheid. En naast de grote impact op jou, trekt kanker ook een zware wissel op partner, familieleden en andere naasten.

Wat is het fijn dat je als betrokkene bij kanker ergens terecht kan voor begeleiding en informatie. Een plek waar je kan rekenen op persoonlijke aandacht en mensen kunt ontmoeten die dealen met dezelfde vragen en problematiek. Voel je welkom bij Parkhuys Almere, waar alle betrokkenen bij kanker steun kunnen vinden. Het Parkhuys is een ontmoetingsplaats, een steunpunt, een rustpunt met kennis, informatie en persoonlijke betrokkenheid. Bedoeld voor mensen die door kanker hun kracht of zelfvertrouwen zijn kwijtgeraakt en voor hun naasten.

Parkhuys Almere is voor patiënten en alle betrokkenen een grote steun. Ruim 50 vrijwilligers staan in het inloophuis klaar met persoonlijke aandacht, een luisterend oor, een steuntje in de rug en het beantwoorden van vragen waar mensen mee zitten. Deze vrijwilligers zijn gewone mensen met een bijzondere missie: ze zetten zich in om anderen door een moeilijke periode heen te helpen.

In het Parkhuys kan je zo naar binnen lopen, op een moment dat jou uitkomt. Daarnaast zijn er tal van passende activiteiten zoals lotgenotencontact, informatieavonden, rouwverwerking, meditatie en creatieve activiteiten. Anneke Zwaan is manager van het Parkhuys sinds 2017. Zij vertelt: ‘Wij zijn geheel afhankelijk van giften en donaties. Ik ben diep onder de indruk van de warme betrokkenheid en de inzet van alle vrijwilligers. Onze gasten ervaren dit als een warme deken.’

Ga voor meer informatie naar www.parkhuysalmere.nl
Copyright © - Vereniging Bedrijfskring Almere
No Internet Connection