Zilveren Kruis

Zilveren Kruis is al geruime tijd lid van de Vereniging Bedrijfskring Almere. Graag willen wij u informeren wat Zilveren Kruis voor u kan betekenen op het gebied van Gezond Ondernemen.

Samen werken aan een gezonde organisatie
Met Gezond Ondernemen ondersteunt Zilveren Kruis u bij het gezond houden van uw medewerkers, het snel en effectief re-integreren bij verzuim én het verzekeren van financiële risico's.

Hoe werken wij mee aan uw gezonde organisatie?
We bieden u inzicht, gebaseerd op relevante feiten én ervaringen uit de markt. Samen met u als werkgever kijken we wat uw organisatie nodig heeft op het gebied van gezondheidsmanagement en zoeken we naar relevante gezondheidsoplossingen. Door onze aanpak beloven wij dat verzuim lager wordt, de kosten dalen en de medewerkerstevredenheid stijgt.

Verzeker ziekteverzuim bij Zilveren Kruis
Als een medewerker ziek wordt, dan is het belangrijk dat u goed verzekerd bent tegen de financiële risico's Een langdurig zieke medewerker kost ruim anderhalf keer meer dan organisaties denken. Een zieke medewerker kost dagelijks zo’n € 230,-, oplopend tot maar liefst € 400,-.
Met de verzuimverzekering van Zilveren Kruis voorkomt u dat ziekteverzuim de voortgang van uw bedrijf in gevaar brengt. Binnen onze verzuimverzekering kiest u zelf welke risico’s u verzekert: alleen loonkosten of ook arbozorg en re-integratie.

Klik hier voor het volledige artikel.

Meer informatie
U kunt met Bert de Wilde en Annemarie Russchenberg bellen voor vragen of advies over het verzekeren van het Verzuim en WIA/WGA risico. Zij zijn bereikbaar op (071) 364 19 20.

Meer dan 35 medewerkers?
U kunt met Damir Oreskovic een afspraak maken op locatie om het verzekeren van het WIA/WGA risico te bespreken. Hij is bereikbaar op (06) 19 26 53 87.

Benno Zintel maakt de offerte voor u. U kunt onder andere bij hem terecht voor vragen over het offerteaanvraagformulier en het aanleveren van gegevens. Hij is bereikbaar op (071) 367 08 80.

Heeft u nog vragen?
Neem dan contact met ons op via telefoonnummer (071) 364 19 20 of via mailadres
Wij helpen u graag verder met uw vragen over de verzekeringen, de wet- en regelgeving en de begeleiding van verzuimend personeel.

Bezoekadres: (op afspraak)

Transistorstraat 71M
1322 CK Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93