Leden stellen zich voor

Leden stellen zich voor   lees meer

De VBA strijdt en verbindt, en is bepalend en persoonlijk. Vanuit die kernwaarden willen we elkaar ook leren kennen. Vandaar dat u zichzelf c.q.. uw bedrijf zichtbaar kunt maken op de Leden stellen zich voor pagina’s. Maar hoe?

Zoals de naam aangeeft is publicatie alleen mogelijk voor leden en vanwege de ruimte limiteren we het aantal voorgestelde leden per maand op een stuk of vijf. Volgorde van aanmelding is leidend (maar niet absoluut bepalend). Behalve online, wordt u ook kort vermeld in de maandelijkse VBAtotZ algemene nieuwsbrief, die niet alleen naar leden, maar naar iedereen gaat die zich hiervoor heeft aangemeld. En er is een kans dat de redactie uw voorstelronde ook nog eens op de VBA informatiepagina in het Almere Zaken Magazine doorplaatst. Kortom, kans genoeg om in de picture te komen.

Wat te doen?

U meldt zich aan met het online aanmeldformulier. Stel uw bedrijf in maximaal 500 tekens kort en krachtig voor aan de andere leden van de VBA. Stuur uw logo en eventueel andere foto mee. Een van de redactieleden zal uw artikel binnenkort op de site plaatsen op de pagina Leden stellen zich voor'. Daarnaast wordt uw presentatie in de nieuwsbrief meegenomen.

Tips om op te vallen

Actualiteit. Kan uw presentatie aansluiten bij de actualiteit, gebruik die kans, de bezoekers zien uw onderwerp sneller en zoekmachines waarderen het hoger. En de redactie zou uw voorstel voorrang kunnen geven,
Trefwoorden. Werkt u al met slimme SEO trefwoorden, gebruik ze ook in uw tekst en lever het zoekwoordenlijst apart mee. Wij kunnen er wat mee en het helpt blijvend gevonden te worden.
Beeld. Foto’s en multimedia vergroten de aandacht én de vindbaarheid. Er móet sowieso beeld bij, voor bij de introductietekst. Maar er is ruimte voor meer beeld en vooral leuker beeld. Een logo mag, maar durf eens verder te gaan dan dat.
Actie. Combineren is altijd sterk. In de Leden stellen zich voor presenteert u zich met het bedrijf. Op de online markt doet u uw aanbieding en daar verwijst u natuurlijk naar uw presentatie.
Onderscheidenheid. Laat niet ziet wat u doet wat al die anderen ook doen, maar vooral wat u doet dat al die anderen niet doen.

Van Brussel Advocatuur

 


Met dit bericht wil ik u bevestigen dat VBA(!), ofwel Van Brussel Advocatuur, met plezier en energie is toegetreden tot uw vereniging.

Mijn naam is Fred van Brussel.
In de afgelopen 35 jaar heb ik veel ervaring opgedaan op twee grote advocatenkantoren en daarnaast in het ICT-bedrijfsleven met een Nasdaq-beursgang als afsluiting. Tevens heb ik in Utrecht verschillende bestuurlijke en andere functies vervuld, onder andere bij FC Utrecht, RTV Utrecht en als arbiter in het College van Arbiters bij de KNVB.

Sedert 1 november 2014 ben ik gestart met mijn eigen advocatenkantoor, onder de naam Van Brussel Advocatuur. Medio maart 2018 ben ik samen met mijn vrouw Christine,beeldend kunstenaar en poes Bertje,levenskunstenaar, vanuit Utrecht, waar ik 26 jaar gewoond en gewerkt heb, verhuisd naar Nobelhorst in Almere.

Op basis van eigen ervaring vind ik het van groot belang om mee te helpen om Almere positief op de kaart te zetten en te helpen het imago naar de buitenwereld te verbeteren. Almere is de moeite waard!

Binnen mijn kantoor houd ik mij onder andere bezig met verenigingsrecht, ondernemingsrecht en de AVG.
Ik vind het belangrijk om duurzame oplossingen aan te dragen, multidisciplinair te werken en mee te denken en vanuit een op mensen gerichte visie te opereren. Daarnaast is een goede prijs/waarde-verhouding van belang, waarbij als het even kan, onnodig langdurige en onzekere procedures moeten worden voorkomen. Naast de gewenste juridische kennis beschik ik, gegeven mijn langjarige ervaring, ook over de nodige materiedeskundigheid waardoor een eerste analyse van de betreffende casus snel tot stand kan komen.

Ik kijk uit om verder met u te mogen kennismaken en, indien wenselijk, u terzijde te staan bij juridische vraagstukken.
Meer informatie vind u op mijn website: www.vanbrusseladvocatuur.nl

Met vriendelijke groet,
Mr. Fred A. van Brussel
Wilhelm Röntgenstraat 5
1341 BC Almere
Tel. 06-319 45 44 8

www.vanbrusseladvocatuur.nl

Copyright © - Vereniging Bedrijfskring Almere
No Internet Connection