Leden stellen zich voor

In deze rubriek bieden we onze leden de gelegenheid om zichzelf en hun bedrijf aan collega VBA leden voor te stellen. Onze nieuwe leden ontvangen hiervoor een oproep bij het begin van hun lidmaatschap, maar we willen ook graag onze bestaande leden deze mogelijkheid bieden. Twee van onze VBA leden, Wendie Hagendoorn en Sandra Schulze, interviewen derhalve bestaande leden en hun bijdragen vinden jullie ook terug in deze rubriek.

Van Brussel Advocatuur

 


Met dit bericht wil ik u bevestigen dat VBA(!), ofwel Van Brussel Advocatuur, met plezier en energie is toegetreden tot uw vereniging.

Mijn naam is Fred van Brussel.
In de afgelopen 35 jaar heb ik veel ervaring opgedaan op twee grote advocatenkantoren en daarnaast in het ICT-bedrijfsleven met een Nasdaq-beursgang als afsluiting. Tevens heb ik in Utrecht verschillende bestuurlijke en andere functies vervuld, onder andere bij FC Utrecht, RTV Utrecht en als arbiter in het College van Arbiters bij de KNVB.

Sedert 1 november 2014 ben ik gestart met mijn eigen advocatenkantoor, onder de naam Van Brussel Advocatuur. Medio maart 2018 ben ik samen met mijn vrouw Christine,beeldend kunstenaar en poes Bertje,levenskunstenaar, vanuit Utrecht, waar ik 26 jaar gewoond en gewerkt heb, verhuisd naar Nobelhorst in Almere.

Op basis van eigen ervaring vind ik het van groot belang om mee te helpen om Almere positief op de kaart te zetten en te helpen het imago naar de buitenwereld te verbeteren. Almere is de moeite waard!

Binnen mijn kantoor houd ik mij onder andere bezig met verenigingsrecht, ondernemingsrecht en de AVG.
Ik vind het belangrijk om duurzame oplossingen aan te dragen, multidisciplinair te werken en mee te denken en vanuit een op mensen gerichte visie te opereren. Daarnaast is een goede prijs/waarde-verhouding van belang, waarbij als het even kan, onnodig langdurige en onzekere procedures moeten worden voorkomen. Naast de gewenste juridische kennis beschik ik, gegeven mijn langjarige ervaring, ook over de nodige materiedeskundigheid waardoor een eerste analyse van de betreffende casus snel tot stand kan komen.

Ik kijk uit om verder met u te mogen kennismaken en, indien wenselijk, u terzijde te staan bij juridische vraagstukken.
Meer informatie vind u op mijn website: www.vanbrusseladvocatuur.nl

Met vriendelijke groet,
Mr. Fred A. van Brussel
Wilhelm Röntgenstraat 5
1341 BC Almere
Tel. 06-319 45 44 8

www.vanbrusseladvocatuur.nl

Copyright © - Vereniging Bedrijfskring Almere
No Internet Connection