Leden stellen zich voor

In deze rubriek bieden we onze leden de gelegenheid om zichzelf en hun bedrijf aan collega VBA leden voor te stellen. Onze nieuwe leden ontvangen hiervoor een oproep bij het begin van hun lidmaatschap, maar we willen ook graag onze bestaande leden deze mogelijkheid bieden. Twee van onze VBA leden, Wendie Hagendoorn en Sandra Schulze, interviewen derhalve bestaande leden en hun bijdragen vinden jullie ook terug in deze rubriek.

Dusseldorp infra | sloop | milieutechniek

Dusseldorp Infra, Sloop en Milieutechniek biedt een totaalaanpak op het gebied van infra, sloop en milieutechniek. Wij zijn al bijna 70 jaar actief voor (semi)overheden, waterschappen, ministeries, industrieën, projectontwikkelaars en het bedrijfsleven.

Vanuit onze vestigingen bieden wij diensten aan op het gebied van infrastructuur, sloop en asbestsanering en bodem- en tanksanering. Onze reststoffencentra recyclen puin, waarbij maximaal hoogwaardig hergebruik voorop staat. Bij Dusseldorp werken zo’n 200 mensen

Met meerdere vestigingen verspreid over Nederland, waaronder ook Almere, is Dusseldorp ISM altijd bij u in de buurt. In de markt staan wij bekend als een bedrijf dat proactief en oplossingsgericht meedenkt met haar opdrachtgevers, bouwteam- en ketenpartners. Onze grootste kracht is de integrale aanpak. Door ons brede dienstenpakket kunnen wij sloopwerk, bodemsanering, infrastructuur en de ontwerpwerkzaamheden realiseren. Afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever kan dit als losse activiteit of gecombineerd als integraal project. De rode draad binnen onze aanpak is het samenwerken met onze opdrachtgever, bouwteam- en ketenpartners op basis van gelijkwaardigheid in een open en transparant proces. Meer weten over deze aanpak? Zie linkje Samen werken in een bouwteam werkt

Waar doen we het voor?
Onze medewerkers leveren kwalitatief hoogstaande diensten en producten. Wij zijn ons bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Dagelijks werken wij aan een schonere en gezonde leefomgeving, een veilige werkomgeving en een stabiele bedrijfsvoering met oog voor de mensen in de organisatie. Ons beleid is erop gericht een verantwoord evenwicht te hebben en te houden tussen de financiële aspecten (economisch rendement en continuïteit) en sociale en ecologische aspecten (mens en milieu). Drie kenmerken bepalen ons handelen: kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Hierbij staat u als klant centraal.

 Als u nieuwsgierig bent naar onze werkzaamheden of als u meer wilt weten over lopende projecten, kijk dan op onze website www.dusseldorp.nu of neem gerust contact op met VBA lid Jos Haukes.

 

Dusseldorp VBA foto activiteiten

Copyright © - Vereniging Bedrijfskring Almere
No Internet Connection