Werktalent nu ook in Almere

Sinds 1 maart is de WerkTalent vestiging in Almere operationeel. Rasondernemer en autosportfanaat Robbert Verheij heeft er de leiding.

Robbert Verheij

Met meer dan 20 jaar ervaring in alle facetten van de uitzendbranche en als kind van ouders die al 50 jaar een eigen bedrijf hebben, vond Robbert de tijd rijp om te gaan ondernemen in de personele dienstverlening. Soepel en snel schakelen, net als in de racerij, is daarbij zijn motto. Oftewel: “Niet twijfelen, oplossingen vinden voor vraagstukken en net iets meer geven dan de concurrent. “Ik wil kandidaten en bedrijven ‘beleven’, zodat ik de match kan maken.”

Robbert’s interesse in mensen is mede ontwikkeld door zijn journalistieke achtergrond. “Ik wil weten wat iemands werkelijke dromen zijn, waar zijn passies liggen en wat ik eraan kan doen om ze waar te maken. Samen met sollicitanten, bedrijven en collega’s uiteraard”, vat hij zijn ambitie samen.

Op zoek naar talent in bijvoorbeeld logistiek, productie, bouw, administratie, ICT of sales in de regio Almere? Robbert en zijn team staan voor u klaar.

WerkTalent Almere
Transistorstraat 7-C
1322 CJ  Almere
06 30 21 97 72
mailto:
http://www.werktalent.com

Bezoekadres: (op afspraak)

Transistorstraat 71M
1322 CK Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93