Leden stellen zich voor

Leden stellen zich voor   lees meer

De VBA strijdt en verbindt, en is bepalend en persoonlijk. Vanuit die kernwaarden willen we elkaar ook leren kennen. Vandaar dat u zichzelf c.q.. uw bedrijf zichtbaar kunt maken op de Leden stellen zich voor pagina’s. Maar hoe?

Zoals de naam aangeeft is publicatie alleen mogelijk voor leden en vanwege de ruimte limiteren we het aantal voorgestelde leden per maand op een stuk of vijf. Volgorde van aanmelding is leidend (maar niet absoluut bepalend). Behalve online, wordt u ook kort vermeld in de maandelijkse VBAtotZ algemene nieuwsbrief, die niet alleen naar leden, maar naar iedereen gaat die zich hiervoor heeft aangemeld. En er is een kans dat de redactie uw voorstelronde ook nog eens op de VBA informatiepagina in het Almere Zaken Magazine doorplaatst. Kortom, kans genoeg om in de picture te komen.

Wat te doen?

U meldt zich aan met het online aanmeldformulier. Stel uw bedrijf in maximaal 500 tekens kort en krachtig voor aan de andere leden van de VBA. Stuur uw logo en eventueel andere foto mee. Een van de redactieleden zal uw artikel binnenkort op de site plaatsen op de pagina Leden stellen zich voor'. Daarnaast wordt uw presentatie in de nieuwsbrief meegenomen.

Tips om op te vallen

Actualiteit. Kan uw presentatie aansluiten bij de actualiteit, gebruik die kans, de bezoekers zien uw onderwerp sneller en zoekmachines waarderen het hoger. En de redactie zou uw voorstel voorrang kunnen geven,
Trefwoorden. Werkt u al met slimme SEO trefwoorden, gebruik ze ook in uw tekst en lever het zoekwoordenlijst apart mee. Wij kunnen er wat mee en het helpt blijvend gevonden te worden.
Beeld. Foto’s en multimedia vergroten de aandacht én de vindbaarheid. Er móet sowieso beeld bij, voor bij de introductietekst. Maar er is ruimte voor meer beeld en vooral leuker beeld. Een logo mag, maar durf eens verder te gaan dan dat.
Actie. Combineren is altijd sterk. In de Leden stellen zich voor presenteert u zich met het bedrijf. Op de online markt doet u uw aanbieding en daar verwijst u natuurlijk naar uw presentatie.
Onderscheidenheid. Laat niet ziet wat u doet wat al die anderen ook doen, maar vooral wat u doet dat al die anderen niet doen.

Triple F Security

triple f

Triple F Security www.Triple-F-Security.com is een landelijk opererende beveiligings- en serviceorganisatie die haar opdrachtgevers ondersteunt met haar dienstverlening. Zij biedt op eigen unieke manier maximale service en dienstverlening op het gebied van beveiligings-, veiligheids- en servicevraagstukken met als doel duurzame partnerships met haar opdrachtgevers te onderhouden. 

Triple F Security hanteert het door haar zelf ontwikkelde Triple F principe ™. De gehele bedrijfsvoering en de uitvoering van de dienstverlening gaat volgens dit principe. 

Firm: Daadkrachtig, Degelijk, Resoluut; Fair: Billijk, Rechtvaardig, Redelijk en Friendly: Vriendelijk, Beleefd, Respectvol

Deze waarden staan garant voor een unieke klantbeleving. Kwaliteit, integriteit en professionaliteit van de dienstverlening is van het grootste belang en daarom is Triple F Security B.V. in het bezit van het Keurmerken: Beveiliging en Evenementenbeveiliging.

Die Keurmerken bieden de opdrachtgever zekerheid met betrekking tot de kwaliteit, de professionaliteit en de integriteit van deze organisatie. Deze Keurmerken worden dan ook enkel en alleen aan die organisaties toegekend, waarvan de dienstverlening beantwoordt aan de hoge, uniforme eisen die door de Nederlandse Veiligheidsbranche zijn vastgesteld. Bedrijven die in het bezit zijn van de Keurmerken worden jaarlijks, door middel van een audit, gecontroleerd of zij nog steeds voldoen aan alle gestelde eisen.

Triple F Security kan u ondersteunen met: Security Hosts (evenementen- en objectbeveiligers) Receptionistes, Huismeesters, Hondengeleiders, Mobiele Surveillance, Verkeersregelaars, Medical Responders (EHBO) en Parkeerbeheerders.

Triple F_Security

Bezoekadres: (op afspraak)

WTC Almere
P.J. Oudweg 4
1314 CH  Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93