Thermen La Mer

thermenlamer

Thermen La Mer staat voor Kwaliteit!  

De pijlers van het succes van Dayspa & Welness Thermen La Mer (TLM) (www.thermenlamer.nl) zijn: gastvrijheid, de kwaliteit van de faciliteiten, dienstverlening en hygiëne. Met het groot onderhoud aan het fraaie complex in Almere Haven, half september 2015, hebben de nieuwe eigenaren Pieter en Daniëlle van der Horst TLM naar een nog hoger niveau weten te tillen.

Pieter en Daniëlle zijn inmiddels vertrouwde gezichten binnen Thermen La Mer en omdat beiden vanaf het begin werkzaam zijn bij TLM, zijn ze mede verantwoordelijk voor het grote succes. De kracht van TLM ligt ook in het feit dat er zowel in de zomer als winter een interessant aanbod is en door samenwerking met Select Welness Group (SWG) wordt het aandeel van gasten van buiten Almere steeds groter. Van de vele gasten die TLM jaarlijks mogen ontvangen ( meer dan 80.000 bezoekers) komt meer dan de helft van buiten Almere. SWG houdt in: Een samenwerking van 28 saunabedrijven op het gebied van marketing en dan voornamelijk Business to Business (B2B).

Binnen de SWG is het streven om een omzetgroei van 10% te realiseren. Bovendien is het een groot voordeel dat gezamenlijk kan worden gewerkt aan de versterking van imago, belangenbehartiging en dat veel informatie kan worden uitgewisseld om gezamenlijk sterker te worden. Daarnaast is er een frisse nieuwe brancheorganisatie (VNSWB) opgestart om de belangen van de volwassen geworden Welness branche te behartigen.  Één van de successen van die brancheorganisatie is het voorlopig uitstellen van de nieuwe Zwemwaterwet; een wet die in de huidige vorm een grote belasting geeft voor sauna's en zwembaden.

 

Bezoekadres: (op afspraak)

WTC Almere
P.J. Oudweg 4
1314 CH  Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93