Leden stellen zich voor

Leden stellen zich voor   lees meer

De VBA strijdt en verbindt, en is bepalend en persoonlijk. Vanuit die kernwaarden willen we elkaar ook leren kennen. Vandaar dat u zichzelf c.q.. uw bedrijf zichtbaar kunt maken op de Leden stellen zich voor pagina’s. Maar hoe?

Zoals de naam aangeeft is publicatie alleen mogelijk voor leden en vanwege de ruimte limiteren we het aantal voorgestelde leden per maand op een stuk of vijf. Volgorde van aanmelding is leidend (maar niet absoluut bepalend). Behalve online, wordt u ook kort vermeld in de maandelijkse VBAtotZ algemene nieuwsbrief, die niet alleen naar leden, maar naar iedereen gaat die zich hiervoor heeft aangemeld. En er is een kans dat de redactie uw voorstelronde ook nog eens op de VBA informatiepagina in het Almere Zaken Magazine doorplaatst. Kortom, kans genoeg om in de picture te komen.

Wat te doen?

U meldt zich aan met het online aanmeldformulier. Stel uw bedrijf in maximaal 500 tekens kort en krachtig voor aan de andere leden van de VBA. Stuur uw logo en eventueel andere foto mee. Een van de redactieleden zal uw artikel binnenkort op de site plaatsen op de pagina Leden stellen zich voor'. Daarnaast wordt uw presentatie in de nieuwsbrief meegenomen.

Tips om op te vallen

Actualiteit. Kan uw presentatie aansluiten bij de actualiteit, gebruik die kans, de bezoekers zien uw onderwerp sneller en zoekmachines waarderen het hoger. En de redactie zou uw voorstel voorrang kunnen geven,
Trefwoorden. Werkt u al met slimme SEO trefwoorden, gebruik ze ook in uw tekst en lever het zoekwoordenlijst apart mee. Wij kunnen er wat mee en het helpt blijvend gevonden te worden.
Beeld. Foto’s en multimedia vergroten de aandacht én de vindbaarheid. Er móet sowieso beeld bij, voor bij de introductietekst. Maar er is ruimte voor meer beeld en vooral leuker beeld. Een logo mag, maar durf eens verder te gaan dan dat.
Actie. Combineren is altijd sterk. In de Leden stellen zich voor presenteert u zich met het bedrijf. Op de online markt doet u uw aanbieding en daar verwijst u natuurlijk naar uw presentatie.
Onderscheidenheid. Laat niet ziet wat u doet wat al die anderen ook doen, maar vooral wat u doet dat al die anderen niet doen.

Stichting Muziekids

muziekids

Stichting Muziekids biedt patiëntjes tot 18 jaar, die in ziekenhuizen/zorginstellingen moeten verblijven, muziekbeleving om hun verblijf aangenamer te maken. 

​Muziek heeft grote invloed op de mens waardoor het kan meewerken aan een sneller herstel.

Op locatie zorgt stichting Muziekids voor een met muziekinstrumenten ingerichte vrolijke ruimte en begeleiding door een professionele Muziekids Studioleider tot wel 7 dagen per week.

Inmiddels heeft stichting Muziekids het nodige bereikt:

  • In 2010 gerealiseerde René Froger Muziekids Studio In Tergooi ziekenhuis Blaricum
  • Vanaf 2014 de 'Guus Meeuwis Muziekids Studio' in het St. Elisabeth ziekenhuis te Tilburg.
  • Armin van Buuren heeft aangegeven dat hij zijn naam aan onze komende studio in het Prinses Máxima Centrum voor Kinderoncologie te Utrecht wil verbinden.​

Plannen voor de toekomst: in 2015 te openen Ali B Muziekids Studio in De Kinderkliniek te Almere, er wordt nog gezocht naar het resterende, benodigde bedrag.

Stichting Muziekids is een organisatie zonder winstoogmerk en draagt alle kosten zelf. Alle hulp van het bedrijfsleven en bewoners van Almere is daarom welkom om de Ali B Muziekids Studio zo spoedig mogelijk te realiseren!

Bezoekadres: (op afspraak)

WTC Almere
P.J. Oudweg 4
1314 CH  Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93