KSO-Nederland

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen kan niet meer weggedacht worden uit de samenleving. Naast milieu, ketenverantwoording, circulaire economie, afstemming onderwijs, arbeidsmarkt, mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en SROI zijn er nog andere zaken die binnen dit veld een rol spelen.

KSO-Nederland helpt bedrijven om van MVO binnen hun bedrijfsbeleid een strategisch onderdeel te maken. Op die manier kan een bedrijf zich onderscheiden in de markt en laten zien dat er meer is dan alleen de producten en/of diensten die het bedrijf aanbiedt.
Steeds meer zal het bedrijfs-DNA een belangrijkere rol spelen in het aantrekken en behouden van het juiste personeel, naast het verkrijgen van opdrachten. Alle stakeholders vinden het van het grootste belang dat een bedrijf hier serieus werk van maakt. Het wordt steeds meer verplicht dat MVO, maar ook Betrokken Ondernemen, aantoonbaar wordt gemaakt dat het een duurzaam onderdeel is binnen de bedrijfsvoering.

Keurmerk
KSO-Nederland geeft het Keurmerk Sociale Onderneming uit aan het reguliere bedrijfsleven die voldoende scoren op deze criteria. KSO-Nederland is een groep bedrijven die ‘Maatschappelijk Verantwoord en Betrokken Ondernemen’ gemeen hebben. Zij behoren tot de betere bedrijven in de samenleving en zijn daarin misschien wel koploper. Door die positie en de communicatie daarover geven zij een sterk signaal af van hun bedrijfs-DNA. Een uniek en sterk pluspunt, naast de producten en diensten die de bedrijven bieden, in de positionering van het bedrijf. Nieuwsgierig? Bel voor meer informatie met André Visser (06 36 107 325) of mail naar .

 

Bezoekadres: (op afspraak)

G.T. Rietveldstraat 182
1333 LJ Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93