Leden stellen zich voor

Leden stellen zich voor   lees meer

De VBA strijdt en verbindt, en is bepalend en persoonlijk. Vanuit die kernwaarden willen we elkaar ook leren kennen. Vandaar dat u zichzelf c.q.. uw bedrijf zichtbaar kunt maken op de Leden stellen zich voor pagina’s. Maar hoe?

Zoals de naam aangeeft is publicatie alleen mogelijk voor leden en vanwege de ruimte limiteren we het aantal voorgestelde leden per maand op een stuk of vijf. Volgorde van aanmelding is leidend (maar niet absoluut bepalend). Behalve online, wordt u ook kort vermeld in de maandelijkse VBAtotZ algemene nieuwsbrief, die niet alleen naar leden, maar naar iedereen gaat die zich hiervoor heeft aangemeld. En er is een kans dat de redactie uw voorstelronde ook nog eens op de VBA informatiepagina in het Almere Zaken Magazine doorplaatst. Kortom, kans genoeg om in de picture te komen.

Wat te doen?

U meldt zich aan met het online aanmeldformulier. Stel uw bedrijf in maximaal 500 tekens kort en krachtig voor aan de andere leden van de VBA. Stuur uw logo en eventueel andere foto mee. Een van de redactieleden zal uw artikel binnenkort op de site plaatsen op de pagina Leden stellen zich voor'. Daarnaast wordt uw presentatie in de nieuwsbrief meegenomen.

Tips om op te vallen

Actualiteit. Kan uw presentatie aansluiten bij de actualiteit, gebruik die kans, de bezoekers zien uw onderwerp sneller en zoekmachines waarderen het hoger. En de redactie zou uw voorstel voorrang kunnen geven,
Trefwoorden. Werkt u al met slimme SEO trefwoorden, gebruik ze ook in uw tekst en lever het zoekwoordenlijst apart mee. Wij kunnen er wat mee en het helpt blijvend gevonden te worden.
Beeld. Foto’s en multimedia vergroten de aandacht én de vindbaarheid. Er móet sowieso beeld bij, voor bij de introductietekst. Maar er is ruimte voor meer beeld en vooral leuker beeld. Een logo mag, maar durf eens verder te gaan dan dat.
Actie. Combineren is altijd sterk. In de Leden stellen zich voor presenteert u zich met het bedrijf. Op de online markt doet u uw aanbieding en daar verwijst u natuurlijk naar uw presentatie.
Onderscheidenheid. Laat niet ziet wat u doet wat al die anderen ook doen, maar vooral wat u doet dat al die anderen niet doen.

Van Gansewinkel

gansewinkel

Afval Bestaat Niet!

Afval betekent voor Van Gansewinkel: grondstoffen, want van afval kan weer iets moois worden gemaakt. Dat start met het zo veel mogelijk scheiden van afval aan de bron. Hiervoor biedt Van Gansewinkel een totaalpakket aan diensten.

Afval (of eigenlijk grondstoffen) is waarschijnlijk niet het eerste waar u 's morgens aan denkt wanneer u opstaat. Toch is het aan het eind van iedere dag wél het laatste wat overblijft. U werkt met passie en overtuiging, u probeert dat zo efficiënt mogelijk te doen, waardoor er zo veel mogelijk rendement uit wordt gehaald. Dat is ook de missie van Van Gansewinkel. Dat moet immers gebeuren volgens specifieke milieunormen die regelmatig wijzigen. Bovendien is er met de juiste formaten inzamelmiddelen, een efficiënte ophaalfrequentie en de juiste scheidingsrichtlijnen, efficiency te behalen.

Door een samenwerking aan te gaan met Van Gansewinkel, profiteert u van scherpe tarieven, die altijd samen gaan met een grondig advies 'hoe' uw afval een tweede leven kunt geven. Vanuit een operationele locatie in Almere zijn er diverse oplossingen voor alle soorten afval; van standaard bedrijfsafval tot specialistisch gevaarlijk afval. Daarnaast hebt u slechts één contactpersoon (in Almere) en ontvangt u één factuur voor alle diensten. Van Gansewinkel heeft al vijf keer achtereen de Klant Beleving Award gewonnen.​

gansewinkel1gansewinkel2

Bezoekadres: (op afspraak)

WTC Almere
P.J. Oudweg 4
1314 CH  Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93