Van Gansewinkel

gansewinkel

Afval Bestaat Niet!

Afval betekent voor Van Gansewinkel: grondstoffen, want van afval kan weer iets moois worden gemaakt. Dat start met het zo veel mogelijk scheiden van afval aan de bron. Hiervoor biedt Van Gansewinkel een totaalpakket aan diensten.

Afval (of eigenlijk grondstoffen) is waarschijnlijk niet het eerste waar u 's morgens aan denkt wanneer u opstaat. Toch is het aan het eind van iedere dag wél het laatste wat overblijft. U werkt met passie en overtuiging, u probeert dat zo efficiënt mogelijk te doen, waardoor er zo veel mogelijk rendement uit wordt gehaald. Dat is ook de missie van Van Gansewinkel. Dat moet immers gebeuren volgens specifieke milieunormen die regelmatig wijzigen. Bovendien is er met de juiste formaten inzamelmiddelen, een efficiënte ophaalfrequentie en de juiste scheidingsrichtlijnen, efficiency te behalen.

Door een samenwerking aan te gaan met Van Gansewinkel, profiteert u van scherpe tarieven, die altijd samen gaan met een grondig advies 'hoe' uw afval een tweede leven kunt geven. Vanuit een operationele locatie in Almere zijn er diverse oplossingen voor alle soorten afval; van standaard bedrijfsafval tot specialistisch gevaarlijk afval. Daarnaast hebt u slechts één contactpersoon (in Almere) en ontvangt u één factuur voor alle diensten. Van Gansewinkel heeft al vijf keer achtereen de Klant Beleving Award gewonnen.​

gansewinkel1gansewinkel2

Bezoekadres: (op afspraak)

WTC Almere
P.J. Oudweg 4
1314 CH  Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93