Bureau Plaagdierpreventie

FOTO_BUREAU_PLAAGDIERPREVENTIE_2 Vereniging Bedrijfskring Almere - Bureau Plaagdierpreventie
Bureau Plaagdierpreventie is een bedrijf dat voortkomt uit Bureau de Wit, een landelijk opererende organisatie met een sterke reputatie op het gebied van voedsel-, water- en luchtveiligheid. Wij leveren betaalbare, betrouwbare en duurzame bestrijding van ongedierte voor iedere branche. Dat doen we door gebruik te maken van slimme, moderne technieken en zeer ervaren medewerkers.

 Bijna iedere ondernemer heeft er mee te maken: plaagdieren of ongedierte. Muizen, ratten en kakkerlakken tasten voorraden aan, veroorzaken schade en kunnen ziekten verspreiden. Plaagdieren zijn dieren die lastig en ongewenst zijn. Onder deze omschrijving valt een breed scala aan dieren die je regelmatig tegenkomt, neem bijvoorbeeld bedwantsen, zilvervisjes , wespen, mieren, kevers, en vliegen die de nodige overlast veroorzaken. Ze zorgen niet alleen voor overlast en materiële schade, maar kunnen ook de reputatie van het bedrijf aantasten.Je kunt beter investeren in plaagdierpreventie dan geconfronteerd worden met de hoge kosten van ongediertebestrijding. Bij plaagdierbeheersing of ongediertebestrijding staat wering voorop, voorkomen is immers beter dan genezen. Daarbij bespreekt Bureau Plaagdierpreventie met de ondernemer wat hij zelf wil en kan doen, en welke uitvoeringstaken eventueel door Bureau Plaagdierpreventie opgepakt worden. Bovendien is een ontoegankelijke, hygiënische omgeving voor plaagdieren niet aantrekkelijk. Het gebruik van giftige bestrijdingsmiddelen kan dan achterwege blijven. Dat is niet alleen schoner, het is ook goedkoper. In een vroeg stadium herkennen en preventief kijken naar zwakke punten op het bedrijf, verkleint de risico’s. Naast scherpe prijzen en een goede service, denkt Bureau Plaagdierpreventie in het voortraject al goed mee.De kennis van Bureau Plaagdierpreventie wordt aangewend om innovatieve bestrijding van ongedierte te bieden voor:
 • Horecabedrijven.
  • De zorg.
  • Retailers.
  • Productiebedrijven .
  • Pretparken.
  • Vastgoed.
  • Agrarische bedrijven.

De dienstverlening van Bureau Plaagdierpreventie bestaat uit onder andere een abonnement op plaagdierpreventie, een kwaliteitssysteem, bestrijdingsacties bij last en een breed scala aan producten die bijdragen aan bestrijding en preventie.Wij zijn betrouwbaar, innovatief en bieden een optimale service tegen goede prijzen.  

 

Hartelijke groet,

Jordy Grimm
Salesmanager

Bezoekadres: (op afspraak)

G.T. Rietveldstraat 182
1333 LJ Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93