Flevo Makelaars BV

Flevo Makelaars is dé makelaar die actief, persoonlijk en betrokken is. Uw woning kan verkopen, aankopen, verhuren, financieren en verzekeren! 

Flevo Makelaars heeft u meer te bieden. 

lokaal actief in Almere
verzorgde online woningpresentatie door professionals
woningpresentatie in o.a. digitale etalages met professionele styling en fotografie;
financierings- en verzekeringsmogelijkheden
veel contacten in de beleggerswereld
24-7 bereikbaar
actieve online marketing via website en social media

Flevo Makelaars is sinds de start van het kantoor bezig om het makelaarsvak anders en beter te doen. Meer actie, meer beweging en meer resultaat tegen een scherp tarief. Onze verkoopinspanning is hoog: in samenspraak met u bepalen wij een goede (vraag)prijs en strategie. Wij presenteren de woning door middel van een uitgebreid stylingsadvies en een topfotograaf. Flevo Makelaars biedt uw woning actief aan op onze eigen website, op Funda en presenteren uw woning op diverse social media. Wij bieden bezichtigingsmogelijkheden in de avonden en weekeinden en organiseren open huizen dagen zonder extra kosten.

Wat uw situatie ook is; Flevo Makelaars denkt in oplossingen die verder gaan dan dat u van een makelaar zou mogen verwachten. En zo hoort het, vinden wij!

Flevo Makelaars neemt graag voor u het hele verkoopproces van uw woning uit handen, alles wordt dan voor u geregeld.

Wilt u meer informatie over een onderwerp? Neemt u gerust vrijblijvend contact op met Hans van Dijk via telefoonnummer 06 8142 8414 of via e-mail .

Bezoekadres: (op afspraak)

Transistorstraat 71M
1322 CK Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93