Leden stellen zich voor

Leden stellen zich voor   lees meer

De VBA strijdt en verbindt, en is bepalend en persoonlijk. Vanuit die kernwaarden willen we elkaar ook leren kennen. Vandaar dat u zichzelf c.q.. uw bedrijf zichtbaar kunt maken op de Leden stellen zich voor pagina’s. Maar hoe?

Zoals de naam aangeeft is publicatie alleen mogelijk voor leden en vanwege de ruimte limiteren we het aantal voorgestelde leden per maand op een stuk of vijf. Volgorde van aanmelding is leidend (maar niet absoluut bepalend). Behalve online, wordt u ook kort vermeld in de maandelijkse VBAtotZ algemene nieuwsbrief, die niet alleen naar leden, maar naar iedereen gaat die zich hiervoor heeft aangemeld. En er is een kans dat de redactie uw voorstelronde ook nog eens op de VBA informatiepagina in het Almere Zaken Magazine doorplaatst. Kortom, kans genoeg om in de picture te komen.

Wat te doen?

U meldt zich aan met het online aanmeldformulier. Stel uw bedrijf in maximaal 500 tekens kort en krachtig voor aan de andere leden van de VBA. Stuur uw logo en eventueel andere foto mee. Een van de redactieleden zal uw artikel binnenkort op de site plaatsen op de pagina Leden stellen zich voor'. Daarnaast wordt uw presentatie in de nieuwsbrief meegenomen.

Tips om op te vallen

Actualiteit. Kan uw presentatie aansluiten bij de actualiteit, gebruik die kans, de bezoekers zien uw onderwerp sneller en zoekmachines waarderen het hoger. En de redactie zou uw voorstel voorrang kunnen geven,
Trefwoorden. Werkt u al met slimme SEO trefwoorden, gebruik ze ook in uw tekst en lever het zoekwoordenlijst apart mee. Wij kunnen er wat mee en het helpt blijvend gevonden te worden.
Beeld. Foto’s en multimedia vergroten de aandacht én de vindbaarheid. Er móet sowieso beeld bij, voor bij de introductietekst. Maar er is ruimte voor meer beeld en vooral leuker beeld. Een logo mag, maar durf eens verder te gaan dan dat.
Actie. Combineren is altijd sterk. In de Leden stellen zich voor presenteert u zich met het bedrijf. Op de online markt doet u uw aanbieding en daar verwijst u natuurlijk naar uw presentatie.
Onderscheidenheid. Laat niet ziet wat u doet wat al die anderen ook doen, maar vooral wat u doet dat al die anderen niet doen.

Cikam

cikam

Cikam (www.cikam.nl) is opgericht in 1945, was één van de eerste bedrijven die in 1980 verhuisde naar Almere en door de toenmalige directeur Eric Citroen betrokken was bij de oprichting van de VBA.

Cikam is onderverdeeld in 4 verschillende divisies: Geldverwerking, Documentverwerking, Etiketteren en Noodstroomoplossingen.

Binnen elke divisie is het uitgangspunt voor klanten hetzelfde: het realiseren van een mogelijke besparing, het verhogen van de kwaliteit van het eindproduct, de continuïteit van het proces waarborgen en het werk van medewerkers gemakkelijker maken.

Cikam (Citroen Kantoor Machines) is vlak na de oorlog in Amsterdam begonnen met de verkoop van stencilmachines. In 1964 werd het roer omgegooid en werden er totaaloplossingen verkocht voor het adresseren van enveloppen en het verwerken van contant geld. De laatste jaren speelt Cikam in op de toenemende vraag naar de verwerking van producten aangeschaft via e-fulfilment, het verhogen van de veiligheid van contant geld en innovaties in het aanbrengen van productidentificaties, zoals barcodes.

De laatste divisie, noodstroomoplossingen, is er in januari 2016 nieuw bijgekomen. Binnen deze divisie worden units verkocht, die stroom opslaan met ammoniak als brandstof. Deze zijn te gebruiken als noodstroomvoorziening of als lokale bewaarkast voor elektriciteit. Een groene vervanging voor o.a. dieselaggregaten. 

Cikam

Bezoekadres: (op afspraak)

WTC Almere
P.J. Oudweg 4
1314 CH  Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93