PiM People (Taal plus Talent)

Personeelstekort? Wij van PiM bewegen (ons) in de wereld van werk. Met aandacht voor het individu en voor de organisatie verkleinen wij de afstanden om werk mogelijk te maken.

Onze HR expertise zetten wij actief in waardoor (overheids)projecten rendabel uitgevoerd worden en bedrijven kwalitatief goed personeel wordt aangeboden.

Hoe wij dit doen? Met tijd en aandacht!

Taal plus Talent

Ons onderdeel Taal plus Talent ingericht als een taalschool waardoor wij veelvuldig en dagelijks contact hebben met nieuwe Nederlanders. Naast dat wij taallessen verzorgen doen wij ook actief aan talent ontwikkeling. Zij staan te popelen om binnen uw organisatie aan het werk te kunnen. Wij kennen de behoeftes en talenten en weten zeker dat deze van waarde kunnen zijn voor uw organisatie. Vaak is er sprake van zeer relevante werkervaring in het buitenland die uw organisatie ten goede komt. Daarnaast passen wij de taallessen zo aan dat er geen belemmering is om direct bij u aan de slag te gaan. Dit kan op basis van uitzenden, payroll of door een direct dienstverband. Onze NEN gecertificeerde backoffice neemt u alle zorg daaromtrent uit handen.

Bent u opzoek naar nieuw personeel? Staat u open voor een andere aanpak? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij stellen u niet teleur.

PiM People
036-200449

Bezoekadres: (op afspraak)

Transistorstraat 71M
1322 CK Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93