Weerwerk

Als (groeiende) MKB-er loop je tegen de grenzen aan van wat je zelf kunt en wilt doen. Je wilt je risico’s beheersen en kunt wel wat ondersteuning bij je HR zaken gebruiken.

Ik ben Annette Stevens en met 20 jaar ondernemerschap en een flinke dosis levenswijsheid maken dat ik weet wat bedrijven nodig hebben en wie op welke plek past. Als eigenaar van een accountantskantoor kwam ik bij zo’n beetje alle branches binnen en wist ik wat annette portret mrt 2017 1024x1024er speelde in een bedrijf. Daardoor kan ik goed aanvoelen en zien wat er gebeurt binnen je bedrijf en wat je nodig hebt. Ik lever maatwerk, met respect voor alle partijen. Met WeerWerk krijg je een sparringpartner voor jouw personeelsvraagstukken.

Als je mij belt met een werving en selectie vraag, kom ik altijd eerst vrijblijvend bij je langs. Dan bespreken we tot in detail aan welke eisen jouw perfecte kandidaat moet voldoen.

Want:
Een werknemer is niet alleen iemand met specifieke diploma’s en werkervaring. Ook qua persoonlijkheid moet het klikken met jouw team en bedrijfsvoering. Daarom kijken we verder dan alleen het cv.
Wat heeft de kandidaat nodig om gelukkig te zijn in een baan?
Wat is zijn of haar ambitie?
Wat is de toegevoegde waarde van de kandidaat voor jouw bedrijf?
Past deze persoon bij jouw bedrijf?

Op deze manier realiseren wij de perfecte match voor een lange termijn relatie tussen jouw nieuwe werknemer en je bedrijf.

Benieuwd naar wat ik voor jouw personeelsvraagstukken kunnen betekenen? Bel me op 06-51916638 voor vrijblijvend advies!

weerwerk1

Bezoekadres: (op afspraak)

G.T. Rietveldstraat 182
1333 LJ Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93