Mobiel Centre Almere

Meten & Beleven. In het veld, face-to-face, online, telefonisch en social driven. Mobiel Centre Marktonderzoek staat al meer dan 30 jaar voor meten op het moment van beleven. De juiste doelgroep, waar en wanneer dan ook.

Smaaktesten, interviews, belevingsonderzoeken, klanttevredenheidsonderzoeken, tellingen bij evenementen. Van klassiek concert tot megasportmanifestatie. Op pleinen, in winkels of op stations. Bij kantoren, zorginstellingen of wooncomplexen. In Nederland of daarbuiten. Snel, betrouwbaar, budget-wise en op maat uitgevoerd marktonderzoek. Op of vanuit 7 eigen, landelijk gespreide locaties.

Mobiel Centre Marktonderzoek is ISO 9001, ISO 20252 en ISO 26362 gecertificeerd en lid van MOA, ESOMAR en Research Keurmerkgroep. Wij zijn het grootste onafhankelijke bureau van Nederland gespecialiseerd in face-to-face onderzoek en al meer dan 30 jaar in Almere gevestigd.

Onze opdrachtgevers bieden wij alle datacollectie instrumenten in eigen huis. Mobiel Centre Marktonderzoek is sterk op het gebied van innovatie door o.a. een eigen afdeling Research en Development. Maatwerk staat bij ons voorop!

Wij dragen Almere een warm hart toe en zijn op de achtergrond als sponsor betrokken bij veel Almeerse projecten.

www.mobielcentre.nl

Bezoekadres: (op afspraak)

G.T. Rietveldstraat 182
1333 LJ Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93