The Story Corner

Ooit begonnen als blogger en dichter besloot Jesse Jeremy zijn levensverhaal op te schrijven. Een meeslepend boek, De Langste Weg Naar Huis, was het resultaat. In begon hij 2012 teksten te schrijven voor websites. Hij volgde een SEO training en baande zich via een aantal bekende websites al snel een weg in de digitale schrijfwereld. Van het een kwam het ander en een eigen tekstbureau was het resultaat. 

Vind de woorden die jij wilt horen!

Met de pen machtiger dan het zwaard

Dacht hij dagen en nachten zo lang

Peinzend en plukkend aan zijn baard

Totdat hij op de juiste woorden kwam

The Story Corner is officieel een communicatiebureau. Gespecialiseerd in Storytelling brengt The Story Corner graag de boodschap op de manier dat die ontvangen moet worden. We schrijven SEO webteksten, vertalen uit- en naar het Engels, helpen graag met het schrijven van je thesis, onderzoeksrapporten, je biografie of je bedrijfsplan voor je nieuwe bedrijf!

Daarnaast biedt The Story Corner ook regelmatig nieuwe 'Stories', interessante blogs, verslagen van evenementen, spannende verhalen en de mooiste gedichten. De stories zijn gratis te lezen op de website, de gedichten en boeken zijn te koop voor een hele leuke prijs. 

Bezoekadres: (op afspraak)

G.T. Rietveldstraat 182
1333 LJ Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93