Van der Wardt Belastingadviseur

Ik ben Henk van der Wardt, woonachtig in Muiderberg samen met 2 zonen van 21 en 24 jaar. Ben in 1990 afgestudeerd als fiscaal jurist en heb mij sindsdien gespecialiseerd in omzetbelasting. Sinds 1998 werkzaam als zelfstandig adviseur.

Heb bij een grote voetbalclub en diverse grote ondernemingen internationale BTW kwesties opgelost. De laatste jaren ben ik voornamelijk werkzaam ten behoeve van  verpleeg- en verzorgingshuizen, revalidatiecentra en onderwijsinstellingen en sportbedrijven.  

Ik probeer daar op creatieve en legale wijze zoveel mogelijk BTW te besparen bij nieuwbouwprojecten en/of grote verbouwingen. Denk bijvoorbeeld bij scholen aan kluisjes (belast met BTW) , kantines en sportzalen/sporthallen die (deels) met BTW  kunnen worden geëxploiteerd.

Bij gezondheidsinstellingen geldt ook (deels) BTW aftrek mogelijk voor het gebruik van het restaurant, eventuele met BTW belaste verhuur van  ruimtes aan derden,  gebruik van revalidatie- bad en sportzaal door derden.

Ik ben van plan om op korte termijn te gaan verhuizen naar Almere en gezien de sterke groei van deze stad zie ik volop mogelijkheden voor besparingen van de BTW.

Bedrijfsgegevens:
Mr. H.M. van der Wardt Belastingadviseur specialisatie omzetbelasting
Lange Heul 446
1403 NZ Bussum

Bezoekadres: (op afspraak)

WTC Almere
P.J. Oudweg 4
1314 CH  Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93