Rechtdoorzee

Ziekteverzuim is een cadeautje voor grote organisaties.

Althans dat geloven wij bij Recht door Zee Casemanagement. Bent u benieuwd naar onze visie en wilt u tips hoe u ziekteverzuim kunt voorkomen en de inzetbaarheid van uw medewerkers kunt vergroten? Neem dan contact met ons op via of via 036 737 00 84.

Onderzoek heeft aangetoond, dat 80% van ziekteverzuim geen medische oorzaak heeft. Houdt dit alstublieft in gedachten indien u verder gaat lezen.

Veel ondernemers zijn vanuit een visie hun onderneming gestart, waarbij zij het beste product of dienst willen leveren aan hun klanten. De mensen die zij aannemen delen deze visie. Ook zij willen het beste product of dienst leveren aan hun klanten. Maar dan, ergens onderweg wordt dit doel uit het oog verloren en is men alleen nog maar bezig met “intern geneuzel”, waarbij werkgevers en medewerkers in sommige gevallen lijnrecht tegenover elkaar komen te staan en medewerkers geen andere uitweg zien dan zich “ziek” te melden. Wij zijn van mening dat bij veel organisaties deze oorzaak van ziekteverzuim voorkomen kan worden. Gewoon door zonder omwegen met elkaar te blijven praten: recht door zee.

De casemanagers van Recht door Zee Casemanagement, zijn in het bezit van een specialistische opleiding en dragen de titel (CROV, RCCM, RSC). De kennis van onze casemanagers is aangevuld met ruime ervaring op het gebied van inzetbaarheid in uiteenlopende sectoren. Onze casemanagers zijn als geen ander op de hoogte van de complexe Wet- en Regelgeving, waarbij zij het menselijke aspect nooit uit het oog verliezen. Onze missie is: mensen bewegen naar toewijding. Waarbij wij verder kijken dan wet en regelgeving, omdat het om mensen gaat.

Op basis van een inzetbaarheid scan maken wij inzichtelijk hoe u ziekteverzuim kunt voorkomen. En hoe u ervoor kunt zorgen, dat uw medewerkers tot pensioengerechtigde leeftijd inzetbaar willen blijven. Waarbij wij ons uitgebreide netwerk van specialisten op het gebied van veiligheid, vitaliteit en inzetbaarheid voor u beschikbaar stellen.

Wij leveren maatwerk, waarbij de behoefte van de klant centraal staat en alleen door die te kennen, kunnen wij onze klanten optimaal adviseren.
Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via of 036 737 00 84.

Bezoekadres: (op afspraak)

G.T. Rietveldstraat 182
1333 LJ Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93