Lovely Spoonful, elk hapje een genot

lovingspoonful Vereniging Bedrijfskring Almere - Lovely Spoonful, elk hapje een genot

De Almeerse persoonlijke maaltijdservice: door onszelf gekookt, op maat en voor uw smaak. Handig geleverd voor in de diepvries. Voor iedereen die wat lekkere zorg nodig heeft. 

We zijn klein begonnen! Toen onze moeders wat ouder werden en het koken voor hen lastiger werd, raakten zij aangewezen op maaltijdservices. Deze maaltijdservices bieden een grote keur aan diepvriesmaaltijden. Deze bedrijven zijn groot en kunnen daardoor niet de specifieke persoonlijke service leveren zoals wij dat kunnen. Daarom zijn wij Lovelyspoonful gestart.

Wij koken uitsluitend op bestelling en dit houdt in dat er constant wordt gelet op de kwaliteit en smaak van de maaltijden. Als wij het niet lekker vinden, gaat het de deur niet uit! Wij proeven alles eerst zelf en passen kruiden, specerijen aan indien nodig. Indien nodig, koken wij ook zoutloos.

Uiteraard weten wij dat smaken verschillen, dit houdt voor u in dat u uw maaltijden bij bestellen zelf op punten kunt aanpassen. Bijvoorbeeld, houdt u van nootmuskaat op de sperziebonen en aardappelpuree of juist niet, dan voegen we toe. Of juist niet. 

Elke maaltijd wordt met liefde, op maat en speciaal voor u gemaakt. Ook voor werkenden en anderen met een drukke agenda leveren wij maaltijden op maat. Dat doen wij graag voor u!

 

www.lovelyspoonful.nl

Bezoekadres: (op afspraak)

G.T. Rietveldstraat 182
1333 LJ Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93