Leden stellen zich voor

In deze rubriek bieden we onze leden de gelegenheid om zichzelf en hun bedrijf aan collega VBA leden voor te stellen. Onze nieuwe leden ontvangen hiervoor een oproep bij het begin van hun lidmaatschap, maar we willen ook graag onze bestaande leden deze mogelijkheid bieden. Twee van onze VBA leden, Wendie Hagendoorn en Sandra Schulze, interviewen derhalve bestaande leden en hun bijdragen vinden jullie ook terug in deze rubriek.

WifiNederland

Mijn naam is Pascal Hendriks en jarenlang was ik netwerk engineer bij 2 verschillende bedrijven, maar wilde al een tijd voor mezelf beginnen.

In december 2019 heb ik de knoop door gehakt en in januari 2020 startte ik als ZZP-er mijn bedrijf WifiNederland op. Ik woon samen met mijn vrouw 13 jaar in Almere en heb een zoon van 14 en een dochter van 12.

Kun je ons iets vertellen over je bedrijf en jouw functie daarin?
Ik maak data installaties voor MKB; zoals het installeren en beheren van Wifi en bekabelde netwerken en alles wat te maken heeft met IT-Infrastructuur. Grote projecten doe ik samen met andere lokale ZZP’ers, die ik al 10 jaar ken.

Waar word je blij van?
Dat de klant tevreden is met het product dat ik geleverd heb. Daarnaast vind ik mijn gezin, gezondheid en geluk belangrijk. Mijn grootste hobby is speciale router configuraties maken.

Wat trekt je aan in de VBA en wat zoek je voor jezelf?
Ik had interesse in de VBA om lokaal wat meer zichtbaar te worden; andere ondernemers ontmoeten en ideeën uit te wisselen en te leren van andere ondernemers.

Wat heb je te bieden?
Ik help graag mee bij de VBA waar ik kan. En voor VBA leden bied ik mijn dienstverlening aan met 12% korting op de Factuur. Interesse? Neem vrijblijvend contact met me op! En iedereen is altijd welkom voor een kop koffie of thee.

Pascal Hendriks
WifiNederland
Tel: 036 7440 975

www.wifinederland.nl

Bezoekadres: (op afspraak)

Transistorstraat 71M
1322 CK Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93

Copyright © - Vereniging Bedrijfskring Almere
No Internet Connection