Leden stellen zich voor

In deze rubriek bieden we onze leden de gelegenheid om zichzelf en hun bedrijf aan collega VBA leden voor te stellen. Onze nieuwe leden ontvangen hiervoor een oproep bij het begin van hun lidmaatschap, maar we willen ook graag onze bestaande leden deze mogelijkheid bieden. Twee van onze VBA leden, Wendie Hagendoorn en Sandra Schulze, interviewen derhalve bestaande leden en hun bijdragen vinden jullie ook terug in deze rubriek.

Even & Hundt Administraties & Belastingzaken

Langs de Oosteinderweg in Aalsmeer staat een prachtig karakteristiek pand. Hier is het belastingadvies- en boekhoudkantoor van Even & Hundt gevestigd, daarnaast is er een 2e kantoor aan de Fellinilaan 116 in Almere.
Die warme uitstraling past perfect bij de manier van werken door eigenaren Mark Even en Martin Hundt. Bij binnenkomst voel je je direct welkom. Persoonlijk contact is voor ons het allerbelangrijkst en onmisbaar in een wereld waarin steeds meer digitaal gebeurt.

Vijfentwintig jaar geleden begonnen eigenaren Mark en Martin hun carrière in de financiële wereld. Martin is toen gestart met zijn eigen administratiekantoor Outlive Administraties voor zowel MKB ondernemers als interim opdrachten bij grotere bedrijven en Mark ging aan de slag in het bedrijf van z’n vader Meier Mattern belastingadvies.

'Via een gezamenlijke kennis kwamen we met elkaar in contact en er was meteen een klik', vertelt de vriendelijke Martin. Mark kreeg het steeds drukker na de overname van het bedrijf van z’n vader, zodoende ben ik hem gaan assisteren. Uiteindelijk hebben wij besloten om onze krachten te bundelen.

Korte lijnen
We zijn nu vijf jaar verder en het belasting- advies- en boekhoudkantoor is nog steeds groeiende. Mark vertelt: 'Onze reactie- snelheid is onze kracht. Maar ook onze valkuil, grapt Martin. Mensen weten dat ze bij ons binnen een dag antwoord krijgen op hun vragen. Deze korte lijnen leggen uiteraard een bepaalde druk op, maar dat vinden wij helemaal ok. Want service gerichtheid staat bij ons hoog in het vaandel.'

De juiste klik
Net als bij hun eerste contact, is de klik met de klant van groot belang voor beide heren. Men komt hier geregeld aanwaaien. De klant vindt het prettig om binnen te stappen voor een praatje. We kennen niet alleen de cijfers, maar ook de persoon erachter. Martin komt uit Almere en heeft veel klanten uit die plaats. En Mark bedient veel klanten uit Amsterdam, aangezien het bedrijf van z’n vader in Amsterdam-Zuidoost gesitueerd was. Maar gezien de digitale snelweg hebben we ook klanten uit alle streken.

In de regio
'We vinden het fijn om meer betrokken te zijn bij ondernemingen uit de regio en heten klanten uit de Flevopolder dan ook van harte welkom', vertelt Martin.
Voornamelijk jonge starters helpen we graag. Het is geweldig om betrokken te zijn bij een nieuw bedrijf en zo lange tijd met hen verbonden te zijn. Dankzij de jarenlange ervaring en opgedane kennis, kunnen wij ze optimaal begeleiden. 

Op de vraag of ze belastingzaken echt leuker kunnen maken, antwoorden beide heren volmondig ja! 'Door goed advies en fiscale begeleiding. Wij zijn immers op de hoogte van de laatste fiscale regelgeving. En op die manier kunnen we de klant ontzorgen, zodat die zich bezig kan houden met ondernemen en geld verdienen', legt Mark uit.

Even & Hundt
Fellinilaan 116, Almere Telefoon 036-5354889 E-mail: Website: www.even-hundt.nl
Oosteinderweg 591 Aalsmeer Telefoon 020 691 30 37 E-mail: Website: www.even-hundt.nl

Bezoekadres: (op afspraak)

Transistorstraat 71M
1322 CK Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93

Copyright © - Vereniging Bedrijfskring Almere
No Internet Connection