Leden stellen zich voor

In deze rubriek bieden we onze leden de gelegenheid om zichzelf en hun bedrijf aan collega VBA leden voor te stellen. Onze nieuwe leden ontvangen hiervoor een oproep bij het begin van hun lidmaatschap, maar we willen ook graag onze bestaande leden deze mogelijkheid bieden. Twee van onze VBA leden, Wendie Hagendoorn en Sandra Schulze, interviewen derhalve bestaande leden en hun bijdragen vinden jullie ook terug in deze rubriek.

Startersloket & Adviescentrum Almere Flevoland

Startersloket & Adviescentrum Almere Flevoland is een nieuw bedrijf in Almere met twee duidelijke visies: startende ondernemers adviseren en MKB-ondernemers steunen.

Oprichter Vincent van Wulfen: “Het gaat mij er om mijn brede en vooral praktische kennis en ervaring te delen met degenen die de durf hebben, om zeker in deze coronatijd, een bedrijf te starten, en om MKB’s te helpen die behoefte hebben aan een praktisch onafhankelijk klankbord.”

Ook voor ondernemers die tegen een mogelijk faillissement aanlopen, biedt Van Wulfen hulp. “Het voorkomen van een dreigend faillissement is niet altijd mogelijk maar ook hier kan mijn ervaring mogelijk helpen erger te voorkomen. Het gratis intake gesprek van ongeveer een uur geeft meestal een redelijk inzicht waarmee ik klant kan helpen. Voor MKB ondernemers die behoefte hebben aan een klankbord wordt direct duidelijk of mogelijk toekomstige gesprekken zullen bijdragen aan een verbeterde strategie en omzetverhoging.”

Over de kosten van het beide services zegt Van Wulfen: “Starters moeten goed op alle uitgaven letten dus is een beperkt bedrag wel een maximum om in eerste instantie tot een bevredigend resultaat te komen. Voor MKB bedrijven die al enige tijd ondernemen is een passend uurtarief, dat geldt ook voor de ondernemers die een mogelijk faillissement willen voorkomen.”

Van Wulfen heeft in zijn loopbaan onder meer gewerkt bij Philips, Jacht- en Scheepsbouwwerf Polaris en het Academisch Medisch Centrum in Amsterdam.

Voor meer informatie: www.startersloketalmere.nl
Mail :
Mob 06 22 59 08 33

Bezoekadres: (op afspraak)

Transistorstraat 71M
1322 CK Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93

Copyright © - Vereniging Bedrijfskring Almere
No Internet Connection