Leden stellen zich voor

In deze rubriek bieden we onze leden de gelegenheid om zichzelf en hun bedrijf aan collega VBA leden voor te stellen. Onze nieuwe leden ontvangen hiervoor een oproep bij het begin van hun lidmaatschap, maar we willen ook graag onze bestaande leden deze mogelijkheid bieden. Twee van onze VBA leden, Wendie Hagendoorn en Sandra Schulze, interviewen derhalve bestaande leden en hun bijdragen vinden jullie ook terug in deze rubriek.

Incasso- en adviesbureau VMP & Partners

Incasso- en adviesbureau VMP & Partners BV is sinds 1997 gevestigd in Almere en voert incasso opdrachten uit namens ondernemingen, financiële- en medische instellingen in Nederland met onbetaalde facturen in Nederland of in het buitenland.

Omgekeerd voeren wij ook incasso opdrachten uit voor bedrijven en instellingen uit het buitenland met onbetaalde facturen op bedrijven en personen in Nederland. Ook de grote internationale (incasso) organisaties maken gebruik van onze kennis en ervaring op het gebied van nationale- en internationale incasso. Of dat nu in Nederland, de VS of in Nieuw Zeeland is, VMP & Partners kent lokaal de weg. Bijzonder trots zijn wij dat EOS, onderdeel van de Duitse OTTO Group, ons heeft benoemd tot haar ‘Preferred incasso Partner’ en wij in Augustus op RTL-Z een item mochten presenteren in het programma De Barometer. 

Bezoekadres: (op afspraak)

Transistorstraat 71M
1322 CK Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93

Copyright © - Vereniging Bedrijfskring Almere
No Internet Connection