Leden stellen zich voor

In deze rubriek bieden we onze leden de gelegenheid om zichzelf en hun bedrijf aan collega VBA leden voor te stellen. Onze nieuwe leden ontvangen hiervoor een oproep bij het begin van hun lidmaatschap, maar we willen ook graag onze bestaande leden deze mogelijkheid bieden. Twee van onze VBA leden, Wendie Hagendoorn en Sandra Schulze, interviewen derhalve bestaande leden en hun bijdragen vinden jullie ook terug in deze rubriek.

Voor elkaar gebokst

Voor elkaar gebokst is het coachbedrijf speciaal gericht op de ambitieuze ondernemers, managers en directeuren die (te) veel last hebben van stress en burn-out klachten. Door middel van een nieuw concept namelijk bokscoaching met als ultiem resultaat: meer energie, meer werkplezier, verhoogde productiviteit en een verhoogd levenskwaliteit.

Er worden boksoefeningen tijdens de coachsessies in gezet om dit resultaat te realiseren. Het is geen bokstraining, maar echt bokscoaching. Tijdens de oefeningen gaan we in gesprek om te komen tot nieuwe inzichten. Mentale gezondheid staat voorop en dat je lichamelijk ook stappen maakt is mooi meegenomen!

Lichaam en geest staan in verband met elkaar wat maakt dat je ook op beide vlakken aan de slag moet, wil je groeien. Fysiek aan de slag gaan om mentaal sterker te worden en lekkerder in je vel te komen. Je kan je hoofd voor de gek houden, maar je lichaam niet.

Mijn naam is Frank Rigter en ik heb zelf mogen ervaren wat voor impact boksen kan hebben op een leven. Ik boks al mijn hele leven lang en ik heb wedstrijden op hoog niveau mogen doen. Door mijn werkervaring in de maatschappelijke zorg heb ik veel groei- en veranderprocessen begeleid. Tevens heb ik meerder cursussen en trainingen gevolgd waar ik heb geleerd om boksen in te zetten als agogisch middel.

Meer informatie kun je vinden op mijn site: www.voorelkaargebokst.nl Hier kun je je ook aanmelden voor een gratis boksclinic mocht je benieuwd zijn wat bokscoaching eventueel voor jou kunt betekenen. Ook ben ik te bereiken op 0611238000.

Frank Rigter

Bezoekadres: (op afspraak)

Transistorstraat 71M
1322 CK Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93

Copyright © - Vereniging Bedrijfskring Almere
No Internet Connection