Leden stellen zich voor

In deze rubriek bieden we onze leden de gelegenheid om zichzelf en hun bedrijf aan collega VBA leden voor te stellen. Onze nieuwe leden ontvangen hiervoor een oproep bij het begin van hun lidmaatschap, maar we willen ook graag onze bestaande leden deze mogelijkheid bieden. Twee van onze VBA leden, Wendie Hagendoorn en Sandra Schulze, interviewen derhalve bestaande leden en hun bijdragen vinden jullie ook terug in deze rubriek.

Urban Gym

Sinds maart 2019 is onze trendy high end fitness boutique gevestigd aan de Hopperzuigerstraat in Almere. Hier werken wij met ons team van personal trainers en een fysiotherapeut aan een gezonde leefstijl. Onze gym biedt verschillende ruimtes die voor iedere doelgroep anders is ingericht. In onze personal trainingszone staan de meest geavanceerd materialen en in onze HIT-it box presenteren wij de allernieuwste sporttrend: HIT-it. In de HIT-it box maken we gebruik van HIT-benches, airbikes en airrunners om de sporters onder begeleiding van een enthousiaste trainer, een live DJ en de meest te gekke lichtshow naar een next level te tillen.

Tijdens iedere training is er aandacht voor onze sporter die wordt voorzien van alle comfort: een gratis handdoek, een geautomatiseerd trainingssysteem, een persoonlijk app, een gepersonaliseerd voedingsplan, een gekoeld minth doekje voor na de training, 7 dagen per week onbeperkt sporten en een gratis kop koffie/ thee en eiwitsnack in onze lounge. We laten onze sporters ervaren hoe het is om zorgeloos hun doel te halen!

Klik hier voor meer informatie over Urban Gym. 

Bezoekadres: (op afspraak)

Transistorstraat 71M
1322 CK Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93

Copyright © - Vereniging Bedrijfskring Almere
No Internet Connection