Leden stellen zich voor

In deze rubriek bieden we onze leden de gelegenheid om zichzelf en hun bedrijf aan collega VBA leden voor te stellen. Onze nieuwe leden ontvangen hiervoor een oproep bij het begin van hun lidmaatschap, maar we willen ook graag onze bestaande leden deze mogelijkheid bieden. Twee van onze VBA leden, Wendie Hagendoorn en Sandra Schulze, interviewen derhalve bestaande leden en hun bijdragen vinden jullie ook terug in deze rubriek.

Virtual Organized

In onze rubriek Leden stellen zich voor, bieden we onze leden de gelegenheid om zichzelf en hun bedrijf aan collega VBA leden voor te stellen. Onze nieuwe leden ontvangen hiervoor een oproep, maar we willen ook graag onze bestaande leden deze mogelijkheid bieden. Twee van onze VBA leden, Wendie Hagendoorn en Sandra Schulze, gaan bestaande leden interviewen en hun bijdragen vinden jullie terug in deze rubriek. Je kunt dus een telefoontje of bezoekje van hen verwachten of benaderd worden voor een afspraak tijdens een Zakenuurtje!

Deze editie stellen wij graag Priscilla Resamenawi van Virtual Organized aan jullie voor.

Wie ben je?
Mijn naam is Priscilla Resamenawi. Lastig te onthouden, ik weet het, maar denk aan “do-re-mi-fa-sol” en het lukt je! Ik was jaren managementassistent bij Vattenfall, maar wilde al langere tijd onafhankelijk zijn. Een reorganisatie binnen het bedrijf gaf me het laatste zetje dat ik nodig had om zelfstandig ondernemer te worden. Sinds 2019 ben ik eigenaar van “Virtual Organized” en werk ik als Personal Assistant. De vrijheid en onafhankelijkheid waar ik al jaren over droomde vind je ook terug in mijn logo, een uitwaaierende Paardenbloem. Dat symbool past perfect bij mij! Ik kom uit Landsmeer, maar woon sinds 1,5 jaar met man en twee zoons (21 en 14 jaar) in Almere.

Kun je ons iets vertellen over je bedrijf en jouw functie daarin?
Ik ben Personal Assistant (PA) op afstand. Dat betekent dat je me kunt benaderen voor het organiseren van allerhande evenementen. Denk bijvoorbeeld aan seminars, beurzen, personeelsuitjes etc. Ik verzorg dus alle zaken om mijn opdrachtgever te ontzorgen of waar hij/zij of geen tijd voor heeft.

Het valt mij al vanaf mijn start in Almere op dat er voor de doelgroep 30+ (met name ‘s avonds) weinig tot niets te doen is. Ik ben zelf in de 30 ben en heb zo nu en dan behoefte om de gezelligheid op te zoeken zonder daarvoor naar Amsterdam te hoeven reizen. Mijn missie? bijdragen aan de groei van Almere.
Ik denk graag mee hoe we het uitgaansleven voor deze doelgroep in Almere aantrekkelijker kunnen maken.

Ik heb organisatieervaring opgedaan binnen Vattenfall én ik heb diverse evenementen mogen mede organiseren voor de Nuon Foundation. Waaronder de “Opkikker-dagen” voor ernstig zieke kinderen en “Prokkeldagen” voor mensen met een verstandelijke beperking.

Waar word je blij van?
Evenementen organiseren doe ik met veel plezier en een (vrijwillige) bijdrage kunnen leveren aan bovengenoemde kwetsbare doelgroepen maakt me dankbaar. Daarnaast vind ik vooral mijn gezin, gezondheid en geluk belangrijk. Mijn grootste hobby is interieurs stylen. Dat doe ik regelmatig voor buren, vrienden, kennissen of familie voor de verkoop van hun woning of als zij aan iets leukers toe zijn. Vrienden en familie vinden dat ik hier talent voor heb dus wie weet ga ik hier in de toekomst nog eens iets mee doen ;). Verder lees ik graag (maar vooral tijdens vakanties) houd ik van reizen, dans ik graag (Kizomba) en kook ik regelmatig uitgebreide Javaanse maaltijden.

Wat trekt je aan in de VBA en wat zoek je voor jezelf?
Ik had al interesse in de VBA en ben als introducé met Anthony Bellaart van Office Center meegegaan naar een borrel. Daarna ben ik via Hank meteen maar lid geworden. Almere is een van de snelst groeiende steden van Nederland. Het spreekt me aan dat ik bij de VBA andere ondernemers tref en mijn missie (Almere leuker maken) uit kan dragen, ideeën kan delen. Ik verwacht meerdere ondernemers te treffen met hetzelfde draagvlak. Wie weet wat we samen nog voor moois voor de stad kunnen bereiken.

Natuurlijk ben ik als startend ondernemer altijd op zoek naar bedrijven die een PA nodig hebben. Zowel voor zakelijke als vrijetijd evenementen. Dus ben of ken jij die (bijvoorbeeld) horeca eigenaar die wat meer leven in de brouwerij wil? Ik kom graag met diegene in contact!

Wat heb je te bieden?
Ik help graag mee bij het organiseren van evenementen voor de VBA. En voor VBA leden bied ik mijn dienstverlening aan met 10% korting op de normale prijs. Interesse? Neem vrijblijvend contact met me op!

Priscilla Resamenawi
Virtual Organized
Tel 06 15825063

www.virtual-organized.nl

Bezoekadres: (op afspraak)

Transistorstraat 71M
1322 CK Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93

Copyright © - Vereniging Bedrijfskring Almere
No Internet Connection