Leden stellen zich voor

Leden stellen zich voor   lees meer

De VBA strijdt en verbindt, en is bepalend en persoonlijk. Vanuit die kernwaarden willen we elkaar ook leren kennen. Vandaar dat u zichzelf c.q.. uw bedrijf zichtbaar kunt maken op de Leden stellen zich voor pagina’s. Maar hoe?

Zoals de naam aangeeft is publicatie alleen mogelijk voor leden en vanwege de ruimte limiteren we het aantal voorgestelde leden per maand op een stuk of vijf. Volgorde van aanmelding is leidend (maar niet absoluut bepalend). Behalve online, wordt u ook kort vermeld in de maandelijkse VBAtotZ algemene nieuwsbrief, die niet alleen naar leden, maar naar iedereen gaat die zich hiervoor heeft aangemeld. En er is een kans dat de redactie uw voorstelronde ook nog eens op de VBA informatiepagina in het Almere Zaken Magazine doorplaatst. Kortom, kans genoeg om in de picture te komen.

Wat te doen?

U meldt zich aan met het online aanmeldformulier. Stel uw bedrijf in maximaal 500 tekens kort en krachtig voor aan de andere leden van de VBA. Stuur uw logo en eventueel andere foto mee. Een van de redactieleden zal uw artikel binnenkort op de site plaatsen op de pagina Leden stellen zich voor'. Daarnaast wordt uw presentatie in de nieuwsbrief meegenomen.

Tips om op te vallen

Actualiteit. Kan uw presentatie aansluiten bij de actualiteit, gebruik die kans, de bezoekers zien uw onderwerp sneller en zoekmachines waarderen het hoger. En de redactie zou uw voorstel voorrang kunnen geven,
Trefwoorden. Werkt u al met slimme SEO trefwoorden, gebruik ze ook in uw tekst en lever het zoekwoordenlijst apart mee. Wij kunnen er wat mee en het helpt blijvend gevonden te worden.
Beeld. Foto’s en multimedia vergroten de aandacht én de vindbaarheid. Er móet sowieso beeld bij, voor bij de introductietekst. Maar er is ruimte voor meer beeld en vooral leuker beeld. Een logo mag, maar durf eens verder te gaan dan dat.
Actie. Combineren is altijd sterk. In de Leden stellen zich voor presenteert u zich met het bedrijf. Op de online markt doet u uw aanbieding en daar verwijst u natuurlijk naar uw presentatie.
Onderscheidenheid. Laat niet ziet wat u doet wat al die anderen ook doen, maar vooral wat u doet dat al die anderen niet doen.

Virtual Organized

In onze rubriek Leden stellen zich voor, bieden we onze leden de gelegenheid om zichzelf en hun bedrijf aan collega VBA leden voor te stellen. Onze nieuwe leden ontvangen hiervoor een oproep, maar we willen ook graag onze bestaande leden deze mogelijkheid bieden. Twee van onze VBA leden, Wendie Hagendoorn en Sandra Schulze, gaan bestaande leden interviewen en hun bijdragen vinden jullie terug in deze rubriek. Je kunt dus een telefoontje of bezoekje van hen verwachten of benaderd worden voor een afspraak tijdens een Zakenuurtje!

Deze editie stellen wij graag Priscilla Resamenawi van Virtual Organized aan jullie voor.

Wie ben je?
Mijn naam is Priscilla Resamenawi. Lastig te onthouden, ik weet het, maar denk aan “do-re-mi-fa-sol” en het lukt je! Ik was jaren managementassistent bij Vattenfall, maar wilde al langere tijd onafhankelijk zijn. Een reorganisatie binnen het bedrijf gaf me het laatste zetje dat ik nodig had om zelfstandig ondernemer te worden. Sinds 2019 ben ik eigenaar van “Virtual Organized” en werk ik als Personal Assistant. De vrijheid en onafhankelijkheid waar ik al jaren over droomde vind je ook terug in mijn logo, een uitwaaierende Paardenbloem. Dat symbool past perfect bij mij! Ik kom uit Landsmeer, maar woon sinds 1,5 jaar met man en twee zoons (21 en 14 jaar) in Almere.

Kun je ons iets vertellen over je bedrijf en jouw functie daarin?
Ik ben Personal Assistant (PA) op afstand. Dat betekent dat je me kunt benaderen voor het organiseren van allerhande evenementen. Denk bijvoorbeeld aan seminars, beurzen, personeelsuitjes etc. Ik verzorg dus alle zaken om mijn opdrachtgever te ontzorgen of waar hij/zij of geen tijd voor heeft.

Het valt mij al vanaf mijn start in Almere op dat er voor de doelgroep 30+ (met name ‘s avonds) weinig tot niets te doen is. Ik ben zelf in de 30 ben en heb zo nu en dan behoefte om de gezelligheid op te zoeken zonder daarvoor naar Amsterdam te hoeven reizen. Mijn missie? bijdragen aan de groei van Almere.
Ik denk graag mee hoe we het uitgaansleven voor deze doelgroep in Almere aantrekkelijker kunnen maken.

Ik heb organisatieervaring opgedaan binnen Vattenfall én ik heb diverse evenementen mogen mede organiseren voor de Nuon Foundation. Waaronder de “Opkikker-dagen” voor ernstig zieke kinderen en “Prokkeldagen” voor mensen met een verstandelijke beperking.

Waar word je blij van?
Evenementen organiseren doe ik met veel plezier en een (vrijwillige) bijdrage kunnen leveren aan bovengenoemde kwetsbare doelgroepen maakt me dankbaar. Daarnaast vind ik vooral mijn gezin, gezondheid en geluk belangrijk. Mijn grootste hobby is interieurs stylen. Dat doe ik regelmatig voor buren, vrienden, kennissen of familie voor de verkoop van hun woning of als zij aan iets leukers toe zijn. Vrienden en familie vinden dat ik hier talent voor heb dus wie weet ga ik hier in de toekomst nog eens iets mee doen ;). Verder lees ik graag (maar vooral tijdens vakanties) houd ik van reizen, dans ik graag (Kizomba) en kook ik regelmatig uitgebreide Javaanse maaltijden.

Wat trekt je aan in de VBA en wat zoek je voor jezelf?
Ik had al interesse in de VBA en ben als introducé met Anthony Bellaart van Office Center meegegaan naar een borrel. Daarna ben ik via Hank meteen maar lid geworden. Almere is een van de snelst groeiende steden van Nederland. Het spreekt me aan dat ik bij de VBA andere ondernemers tref en mijn missie (Almere leuker maken) uit kan dragen, ideeën kan delen. Ik verwacht meerdere ondernemers te treffen met hetzelfde draagvlak. Wie weet wat we samen nog voor moois voor de stad kunnen bereiken.

Natuurlijk ben ik als startend ondernemer altijd op zoek naar bedrijven die een PA nodig hebben. Zowel voor zakelijke als vrijetijd evenementen. Dus ben of ken jij die (bijvoorbeeld) horeca eigenaar die wat meer leven in de brouwerij wil? Ik kom graag met diegene in contact!

Wat heb je te bieden?
Ik help graag mee bij het organiseren van evenementen voor de VBA. En voor VBA leden bied ik mijn dienstverlening aan met 10% korting op de normale prijs. Interesse? Neem vrijblijvend contact met me op!

Priscilla Resamenawi
Virtual Organized
Tel 06 15825063

www.virtual-organized.nl

Copyright © - Vereniging Bedrijfskring Almere
No Internet Connection