Leden stellen zich voor

In deze rubriek bieden we onze leden de gelegenheid om zichzelf en hun bedrijf aan collega VBA leden voor te stellen. Onze nieuwe leden ontvangen hiervoor een oproep bij het begin van hun lidmaatschap, maar we willen ook graag onze bestaande leden deze mogelijkheid bieden. Twee van onze VBA leden, Wendie Hagendoorn en Sandra Schulze, interviewen derhalve bestaande leden en hun bijdragen vinden jullie ook terug in deze rubriek.

HM Sportmassage

Als je bij mij komt, vraag ik je altijd wie je bent, wat je doet, of je sport en wat ik voor je kan doen (masseren of blessurebehandeling). Even de rollen omdraaien, wie ben ik: ik ben getrouwd met Irma en vader van 2 jong volwassenen, Erik 21 (werkt) en Roos 19 (studeert). Na mijn marine periode ben ik vanzelf de ICT ingerold en heb ik gewerkt voor mooie bedrijven zoals RVS Verzekeringen, NS, ABP, ABNAMRO Bank, Nuon en Alliander.

Na een reorganisatie bij mijn laatste werkgever heb ik het roer omgegooid en ben ik in november 2017 gestart met HM Sportmassage. Al snel wist men mij te vinden blessures, zeker niet de makkelijkste doelgroep maar wel een zeer mooie uitdaging.

Het laatste jaar heb ik mij daar meer op toegelegd en daarvoor aanvullende cursussen gedaan zoals:
Orthopedische Revalidatie bij Fysio Physics (najaar 2019). Deze behandelmethode helpt bij vrijwel alle orthopedische gewrichtsklachten aan rug, nek, elleboog, schouder, knie en enkel. Uitgangspunt is de functionele samenhang tussen gewrichten, spieren en fascia.
Training Sportmanipulatie bij Arthur Mulder, fysiotherapeut en chiropractor (februari 2020). Sportmanipulatie is een behandelmethode die zich bezig houdt met diagnose, behandeling en preventie van klachten aan het bewegingsapparaat, met name de wervelkolom en gewrichten.

Naast mijn praktijk besteed ik ook tijd aan masseren bij evenementen zoals de RopaRun (gaat dit jaar helaas niet door), Nijmeegse 4-daagse en de triatlon van Almere. Daarnaast regel ik sportmasseurs voor evenementen van Start2Finish in Almere zoals de Duintriatlon, de Tijdrit en de 30 van Almere. Of dat niet genoeg is, heb ik mij dit jaar ook laten strikken voor het voetbal Talenten Team O19 van Sporting Almere.

Bij HM Sportmassage ben je in vertrouwde handen!

Hans Metselaar
www.hmsportmassage.nl

De Binderij 51, Almere (Literatuurwijk)  foto Hans Metselaar

Bezoekadres: (op afspraak)

Transistorstraat 71M
1322 CK Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93

Copyright © - Vereniging Bedrijfskring Almere
No Internet Connection