Leden stellen zich voor

In deze rubriek bieden we onze leden de gelegenheid om zichzelf en hun bedrijf aan collega VBA leden voor te stellen. Onze nieuwe leden ontvangen hiervoor een oproep bij het begin van hun lidmaatschap, maar we willen ook graag onze bestaande leden deze mogelijkheid bieden. Twee van onze VBA leden, Wendie Hagendoorn en Sandra Schulze, interviewen derhalve bestaande leden en hun bijdragen vinden jullie ook terug in deze rubriek.

Track2

Graag stel ik mij aan jullie voor. Ik ben Irena Bonhof-Hagenouw, getrouwd met Bas en trotse moeder van drie kinderen. Ik ben opgegroeid in Paterswolde en heb jarenlang op het hoogste niveau gebasketbald. In mijn vrije tijd ben ik op de mountainbike te vinden of op het hockeyveld van de Almeerse Hockeyclub waar ik naast supporter ook manager van MA1 ben. Die sportcarrière en mijn liefde voor sport in het algemeen heeft me tot op de dag van vandaag geholpen waar ik nu sta. Met volledige inzet doelen nastreven met oog voor het proces, bijsturen daar waar nodig maar altijd doelgericht op weg naar het beste resultaat, waarbij alle partijen goedlachs de finish bereiken.

Sinds 1996 begeef ik me binnen het HR vak. Begonnen als intercedente bij Tempo-Team in Lelystad en Almere en van daaruit doorgegroeid naar senior Consultant bij Tempo-Team Medici in Utrecht waarbij ik artsen mocht verder helpen bij hun persoonlijke ontwikkeling en specialisatie. In 2010 ben ik mijn HR adviesbureau onder de naam HR&zo begonnen. Van daaruit heb ik me gespecialiseerd tot loopbaan- en re-integratiecoach binnen de Wet verbetering poortwachter. Verzuim werd een steeds groter thema binnen mijn werkveld waardoor ik in 2016 de opleiding tot casemanager regie op verzuim heb afgerond en de naam HR&zo heb gewijzigd in Track2. Werkgevers adviseren en bijstaan rondom verzuimvraagstukken, preventie daarvan en uitvoeren van spoor 2 trajecten is datgene wat ik met passie en expertise doe. Het netwerk dat ik in 20 jaar heb opgebouwd in de regio Flevoland en Noord-Holland zet ik graag in om een werknemer te helpen aan een nieuwe werkplek die beter bij zijn of haar mogelijkheden past. Middels korte lijnen en een transparante werkwijze bereiken we daardoor het hoogst haalbare resultaat, namelijk een nieuwe werkplek voor werknemer en een kostenbesparing voor werkgever. Track2 is aangesloten bij het Register Specialistisch Casemanagement (www.register-rsc.nl) en keurmerk Blik op werk (www.blikopwerk.nl)

In mei 2020 bestaat Track2 10 jaar, dus hoog tijd om lid te worden van de VBA. Mede ondernemers ontmoeten, kennis delen en elkaar verder helpen is hierbij mijn doel. Track2 is gevestigd aan de Louis Armstrongweg 110 te Almere, nabij station Muziekwijk. Wanneer Track2 je verder kan helpen met verzuimvraagstukken, een spoor 2 traject inzetten of je wil eens van gedachten wisselen over het beperken van je ziekteverzuim dan ben je van harte welkom voor een kop koffie.
Tot gauw op de VBA-borrel!

Irena Bonhof-Hagenouw

Bezoekadres: (op afspraak)

Transistorstraat 71M
1322 CK Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93

Copyright © - Vereniging Bedrijfskring Almere
No Internet Connection