Leden stellen zich voor

In deze rubriek bieden we onze leden de gelegenheid om zichzelf en hun bedrijf aan collega VBA leden voor te stellen. Onze nieuwe leden ontvangen hiervoor een oproep bij het begin van hun lidmaatschap, maar we willen ook graag onze bestaande leden deze mogelijkheid bieden. Twee van onze VBA leden, Wendie Hagendoorn en Sandra Schulze, interviewen derhalve bestaande leden en hun bijdragen vinden jullie ook terug in deze rubriek.

Marloes van Vugt Communicatieprofessional

Als Rotterdamse, via Utrecht waar ik zo’n 7 jaar gewoond en gestudeerd heb, in 2006 voor de liefde in Almere komen wonen. Destijds nooit verwacht. Wel inmiddels geheel gesetteld en volledig ingeburgerd. En er trots op in deze ‘jonge’ stad te wonen. Met twee meiden in de basisschoolleeftijd vind ik het leuk om op hun school, Het Drieluik in Almere Buiten, voor de activiteitencommissie actief te zijn. Daarnaast ben ik veelvuldig op hockeyclub Buitenhout MHC te vinden. Om zelf actief te hockeyen met de trimdames en om het team van mijn oudste dochter te coachen.

Voor zover het privévlak. Zakelijk heb ik de laatste jaren ook zeker niet stil gezeten. Na veertien jaar in de automotive gewerkt te hebben, eerst bij een importeur en daarna bij een reclamebureau, schreef ik mij drie jaar geleden in bij de KvK als zelfstandig communicatieprofessional. Een fantastische keuze bleek later, want wat heb ik mooie projecten mogen draaien. Zo kan ik vol trots zeggen dat ik onder andere meer dan anderhalf jaar mee heb mogen bouwen aan Floriade Expo 2022. Ik heb bedrijven een stapje verder kunnen helpen en inspirerende mensen mogen ontmoeten. Ik werd ingeschakeld op momenten dat bedrijven handjes te kort kwamen of omdat collega’s ‘tijdelijk’ uitvielen. In deze drie jaar heb ik teksten geschreven, campagnes begeleid, huisstijlen bewaakt, pos-materiaal en give-aways ontwikkeld, mailings verzorgd, events medegeorganiseerd, advertenties geplaatst. Zeer uiteenlopend en allemaal even leuk. Je kan het allemaal lezen op: https://www.linkedin.com/in/marloesvanvugt

Voor mij telkens ook weer mooie kansen gebleken om binnen te kijken bij interessante bedrijven en te ervaren hoe ieder bedrijf weer zijn eigen werkwijze en sfeer heeft. En dat is precies wat ik nu als Sr. Cliënt Executive bij de VBA kom doen. Ik wil komen kennismaken met voor mij nieuwe bedrijven, of bedrijven die ik wel een beetje ken, maar waar ik graag meer van zou willen weten. Ik wil met jullie praten over de mogelijkheden die VBA te bieden heeft. Over de kansen die je samen moet grijpen om in Almere een vruchtbaar, bereikbaar, veilig ondernemersklimaat te creëren. Wil jij meer weten over de VBA? Heb je vragen over of we samen iets voor andere ondernemers kunnen betekenen? Of juist wat andere ondernemers voor jou kunnen betekenen? Heb je een leuk idee? Mail mij via of bel op 06 - 24 58 26 26. Ik kom graag kennismaken. Je mag mij of mijn collega Hank Ydema uiteraard ook altijd aanspreken tijdens één van de VBA-activiteiten.

Copyright © - Vereniging Bedrijfskring Almere
No Internet Connection