Leden stellen zich voor

In deze rubriek bieden we onze leden de gelegenheid om zichzelf en hun bedrijf aan collega VBA leden voor te stellen. Onze nieuwe leden ontvangen hiervoor een oproep bij het begin van hun lidmaatschap, maar we willen ook graag onze bestaande leden deze mogelijkheid bieden. Twee van onze VBA leden, Wendie Hagendoorn en Sandra Schulze, interviewen derhalve bestaande leden en hun bijdragen vinden jullie ook terug in deze rubriek.

Marketingspreekuur

Mijn naam is Annemiek van Rheenen en ik ben de initiatiefnemer van Marketingspreekuur.nl. Met zo’n 15 jaar ervaring heb ik een brede ervaring opgedaan binnen diverse disciplines van marketing en communicatie. De passie die ik voel voor mijn vak, aangevuld met de overtuiging dat ‘zelfredzaamheid’ je grootste goed is, heeft ertoe geleid dat ik een platform ben gestart waar ondernemers hun vaardigheden op het gebied van marketing en communicatie kunnen vergroten. Niet door een ander het te laten doen, maar door zelf handiger te worden. Ik geef je tips en reik je (gratis) online tools aan die je helpen met het verder professionaliseren en uitdragen van je merk. En heb je vragen die ik niet voor je kan beantwoorden, dan schakel ik per onderwerp experts in die ik persoonlijk ken en uit mijn netwerk komen.

Werk je ook teveel ín je bedrijf in plaats van áán je bedrijf? Loop je met 1001 goede ideeën om jouw dienstverlening of producten te promoten, maar vraag je je af welke het meest efficiënt en doeltreffend is?

Daar is het Marketingspreekuur voor. Op het marketingspreekuur kan je sparren over een aanpak die voor jouw bedrijf het meest geschikt is. Ga je vol inzetten op contentmarketing of betaal je Google om jouw advertenties te laten zien? Ben je op zoek naar de juiste doelgroepbenadering of vertrouw je op je netwerk om je te introduceren? Met nieuwe inzichten opgedaan op het spreekuur, kan je zelf(standig) weer door.

Het marketingspreekuur is er voor zelfstandige professionals en MKB-ers die hun bedrijf verder op de kaart willen zetten, zichzelf daar voor willen inzetten en met enkele handige tips en tools weer gemotiveerd zijn om door te pakken! Enkele onderwerpen die voorbijkomen op het Marketingspreekuur:

  • Hoe zorg ik – gedurende het jaar – voor meer exposure van mijn merk?
  • Hoe kan ik de toegevoegde waarde die mijn bedrijf levert, goed onder woorden brengen?
  • Wat kan ik doen om meer volgers op social media te krijgen?
  • Hoe en met welke boodschap kan ik na een event contact opnemen met gasten?
  • Hoe maak ik video content en waarom zou ik dat eigenlijk willen?
  • Wat willen potentiële nieuwe medewerkers lezen in vacatureteksten?
  • Welke stappen moet ik doorlopen om een nieuwe propositie goed in de markt te zetten?
  • Hoe schrijf ik goede teksten voor internet (vindbaarheid in Google)?

Klik hier voor meer informatie over Marketingspreekuur.

Copyright © - Vereniging Bedrijfskring Almere
No Internet Connection