Leden stellen zich voor

In deze rubriek bieden we onze leden de gelegenheid om zichzelf en hun bedrijf aan collega VBA leden voor te stellen. Onze nieuwe leden ontvangen hiervoor een oproep bij het begin van hun lidmaatschap, maar we willen ook graag onze bestaande leden deze mogelijkheid bieden. Twee van onze VBA leden, Wendie Hagendoorn en Sandra Schulze, interviewen derhalve bestaande leden en hun bijdragen vinden jullie ook terug in deze rubriek.

SeeLevel Coaching & Recruitment

Mijn naam is Bernie Klunder. Opgegroeid in Flevoland (Biddinghuizen en Dronten) en na een kort Amsterdams uitstapje zijn wij 15 jaar geleden in Almere Buiten geland. Ik ben nu 2 jaar zelfstandig recruitment businesspartner en loopbaanadviseur voor MKB organisaties en hun medewerkers.

Ik sluit mij graag aan bij het bedrijfsnetwerk VBA omdat ik nu voornamelijk voor landelijke opdrachtgevers/ klanten werk en ik heel graag de verbinding met het bedrijfsleven van mijn eigen stad -Almere- wil maken.

SeeLevel recruitment ondersteunt strategisch en operationeel bij de werving van nieuwe medewerkers en ik innoveer desgewenst het gehele wervingsproces. Van instroom, doorstroom en uitstroom. Mijn bedrijfsnaam SeeLevel is ontstaan vanuit mijn tijd als beroepsmilitair bij de Koninklijke Marine. Ik was beroepsduiker, gestationeerd op schepen en ik heb vanuit marine helikopters search and rescue (SAR) operaties uitgevoerd. Hier heb ik geleerd om strategisch en tactisch op verschillende niveaus naar situaties te kijken en op het juiste moment actie te ondernemen. Deze kennis gecombineerd met een HRM -loopbaanopleiding zet ik nu met veel plezier in voor het bedrijfsleven.

Ik ben als freelance recruiter aangesloten bij het innovatieve recruitment platform FYGI (de combinatie van Fysieke en Digitale dienstverlening) Vanuit dit platform zet ik online wervingscampagne op en weet ik met de modernste tools de juiste doelgroep te vinden voor jouw openstaande vacatures.

Wil je eens sparren over de mogelijkheden voor jouw organisatie? Staan er al te lang vacatures open? Ik spreek je graag bij een van de VBA bijeenkomsten en ik sta natuurlijk open voor een connectie op LinkedIn en ik nodig je uit om mijn eigen pagina te bezoeken.

Copyright © - Vereniging Bedrijfskring Almere
No Internet Connection