Leden stellen zich voor

In deze rubriek bieden we onze leden de gelegenheid om zichzelf en hun bedrijf aan collega VBA leden voor te stellen. Onze nieuwe leden ontvangen hiervoor een oproep bij het begin van hun lidmaatschap, maar we willen ook graag onze bestaande leden deze mogelijkheid bieden. Twee van onze VBA leden, Wendie Hagendoorn en Sandra Schulze, interviewen derhalve bestaande leden en hun bijdragen vinden jullie ook terug in deze rubriek.

House of Light

De naam geeft het al aan, bij House of Light werken we aan lichtoplossingen. Er is door de jaren heen veel veranderd in de wereld van verlichting. De voortschrijdende ontwikkeling van LED kent veel positieve kanten maar brengt helaas ook veel gevaren met zich mee. Er wordt door (te)veel collega’s in de verlichting vaak met kwaliteit, levensduur en lichtopbrengst cijfers gegoocheld waarbij ons de koude rillingen over de rug lopen.
Wij noemen dit soort bedrijven “LED-cowboys”. Nadat ze geleverd hebben en er uiteindelijk vaak klachten ontstaan zijn ze allang aan de horizon verdwenen. Hier doen wij dus niet aan mee.

Wij streven met een klein team van toegewijde en enthousiaste mensen altijd naar toepassing van het juiste product op de juiste plaats en vanzelfsprekend met de beste kwaliteit/prijs verhouding.
Om hiertoe te komen beschouwen wij betrokkenheid en service speerpunten in de samenwerking met onze klant.
Wij leveren o.a. verlichting voor;
 Kantoren
 Magazijnen
 Retail
 Showrooms
 Productiehallen
Een deel van ons pakket kunt u alvast bekijken op www.house-of-light.nl

Wilt u vrijblijvend advies en/of met ons kennismaken, bel dan met Mirco Lammerts, 06 – 51 44 70 07.
Mirco en zijn collega Ans Weverling zijn afgevaardigden voor de VBA bijeenkomsten, we kijken uit naar een kennismaking met de andere leden!

Bezoekadres: (op afspraak)

Transistorstraat 71M
1322 CK Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93

Copyright © - Vereniging Bedrijfskring Almere
No Internet Connection