Leden stellen zich voor

Leden stellen zich voor   lees meer

De VBA strijdt en verbindt, en is bepalend en persoonlijk. Vanuit die kernwaarden willen we elkaar ook leren kennen. Vandaar dat u zichzelf c.q.. uw bedrijf zichtbaar kunt maken op de Leden stellen zich voor pagina’s. Maar hoe?

Zoals de naam aangeeft is publicatie alleen mogelijk voor leden en vanwege de ruimte limiteren we het aantal voorgestelde leden per maand op een stuk of vijf. Volgorde van aanmelding is leidend (maar niet absoluut bepalend). Behalve online, wordt u ook kort vermeld in de maandelijkse VBAtotZ algemene nieuwsbrief, die niet alleen naar leden, maar naar iedereen gaat die zich hiervoor heeft aangemeld. En er is een kans dat de redactie uw voorstelronde ook nog eens op de VBA informatiepagina in het Almere Zaken Magazine doorplaatst. Kortom, kans genoeg om in de picture te komen.

Wat te doen?

U meldt zich aan met het online aanmeldformulier. Stel uw bedrijf in maximaal 500 tekens kort en krachtig voor aan de andere leden van de VBA. Stuur uw logo en eventueel andere foto mee. Een van de redactieleden zal uw artikel binnenkort op de site plaatsen op de pagina Leden stellen zich voor'. Daarnaast wordt uw presentatie in de nieuwsbrief meegenomen.

Tips om op te vallen

Actualiteit. Kan uw presentatie aansluiten bij de actualiteit, gebruik die kans, de bezoekers zien uw onderwerp sneller en zoekmachines waarderen het hoger. En de redactie zou uw voorstel voorrang kunnen geven,
Trefwoorden. Werkt u al met slimme SEO trefwoorden, gebruik ze ook in uw tekst en lever het zoekwoordenlijst apart mee. Wij kunnen er wat mee en het helpt blijvend gevonden te worden.
Beeld. Foto’s en multimedia vergroten de aandacht én de vindbaarheid. Er móet sowieso beeld bij, voor bij de introductietekst. Maar er is ruimte voor meer beeld en vooral leuker beeld. Een logo mag, maar durf eens verder te gaan dan dat.
Actie. Combineren is altijd sterk. In de Leden stellen zich voor presenteert u zich met het bedrijf. Op de online markt doet u uw aanbieding en daar verwijst u natuurlijk naar uw presentatie.
Onderscheidenheid. Laat niet ziet wat u doet wat al die anderen ook doen, maar vooral wat u doet dat al die anderen niet doen.

Het Buytenwold

Wat hebben Buz Aldrin, Albert Einstein en ieder kind met elkaar gemeen?
Ze zijn allemaal nieuwsgierig. Nieuwsgierigheid is een groot goed. Het zorgt ervoor dat we dromen, durven, fantaseren en exploreren. Het maakt dat we leren en vooruit komen.
Voor nieuwsgierige kinderen uit Almere én hun opvoeders gaan wij in Oosterwold, in het grootste voedselbos van Europa, een bijzondere plek realiseren.

Het Buytenwold wordt een avontuurlijk speelpark (7ha) waar kinderen vrij kunnen spelen, onderzoeken en pionieren. Er zijn geen hapklare brokken, maar speelaanleidingen die uitnodigen tot zelf doen. Kinderen zullen in de speelnederzettingen ontdekken dat Almere een geschiedenis heeft die terug gaat tot de prehistorie. Ze kunnen er feestjes geven, zelf kunst maken, hun eigen eten koken, aan theater en nog veel meer doen.

In het Buytenwold ontwikkelen we een pand waar ouders (terwijl hun kinderen spelen) terecht kunnen voor een kop koffie of een lunch. Vanzelfsprekend bereid met producten uit het voedselbos. Er zijn lokale duurzame producten te koop. En kinderen kunnen ze zelf maken in de Makerspace. Ook degenen die een bijzondere plek voor een feest of vergadering zoeken, zitten hele jaar rond, goed in het Buytenwold.
Kinderen die opgroeien tot gelukkige, creatieve volwassenen zullen samen een betere stad en wereld realiseren. Daarom willen wij kinderen helpen om, gedreven door nieuwsgierigheid, spelenderwijs hun talenten te ontdekken, zich te ontplooien en ondernemend in het leven te staan.

Wilt u ook helpen? Dat kan op allerlei manieren. Bijvoorbeeld door donateur of sociaal aandeelhouder te worden. Of ambassadeur. Ook zoeken we vrijwilligers die straks mee aanplanten, speelaanleidingen maken of activiteiten begeleiden. Graag vertel ik u meer over ons mooie project.

Sonja Havermans

www.hetbuytenwold.nl
Copyright © - Vereniging Bedrijfskring Almere
No Internet Connection