Leden stellen zich voor

In deze rubriek bieden we onze leden de gelegenheid om zichzelf en hun bedrijf aan collega VBA leden voor te stellen. Onze nieuwe leden ontvangen hiervoor een oproep bij het begin van hun lidmaatschap, maar we willen ook graag onze bestaande leden deze mogelijkheid bieden. Twee van onze VBA leden, Wendie Hagendoorn en Sandra Schulze, interviewen derhalve bestaande leden en hun bijdragen vinden jullie ook terug in deze rubriek.

Datacenter Almere / ICT Campus Almere

Aan de Randstad 22 werken we aan de ontwikkeling van een bruisende ICT hub. We willen graag letterlijk en figuurlijk verbinden.

Per oktober 2019 heeft Datacenter Almere het datacenter op deze bijzondere locatie overgenomen. Het datacenter heeft steeds een belangrijke innovatieve rol gespeeld in de digitalisering van Almere. Met de overname behouden we het ecosysteem van unieke connectiviteitsaanbieders en bieden we een plek waar experimenteren en pionieren mogelijk is.

Boven het datacenter hebben we een fijne kantoorruimte. We verhuren er werkplekken en kantoorkamers aan ondernemers met een focus op ICT. Op de begane grond is een grote ruimte beschikbaar voor het houden van vergaderingen of workshops.

Met het datacenter en de kantoorruimte als basis, ontstond het plan van de ICT Campus Almere. Naast het faciliteren van werk- en rackruimte wil de ICT campus een ICT Community opzetten. De community zien we als een ecosysteem waarbij ondernemers, en ook onderwijs, met elkaar verbonden zijn en elkaar inspireren. Hoe meer deelnemers, hoe meer expertise en hoe groter het effect in termen van groei en innovatie. We starten als netwerkplatform en zullen organisch groeien naar behoefte van de deelnemers. We organiseren borrels en activiteiten waarbij het zal gaan om ontmoeten, kennisuitwisseling en nieuwe samenwerkingsverbanden.

Graag willen we u van harte uitnodigen om deelnemer te worden van de ICT community. Deelname staat vrij voor alle ondernemers voor wie ICT de ‘core business’ is of een belangrijke rol speelt. Komt u gerust langs in ons datacenter voor een kop koffie.
Copyright © - Vereniging Bedrijfskring Almere
No Internet Connection