Recruit a student

Als studentenuitzendbureau zoeken wij dagelijks de leukste studenten voor bedrijven in de Flevopolder en natuurlijk de tofste (bij)banen voor studenten in Flevoland.

Voor bedrijven is het waardevol om met ambitieuze, jonge, leergierige en vooral flexibele krachten samen te werken en zelf op te leiden tot de ‘young professionals’ van de toekomst. De bijbaan voor de student wordt voor de student extra interessant wanneer ze al vroeg werkervaring op kunnen doen in hun studierichting. Wij brengen daarmee het talent van morgen, dus vandaag al bij bedrijven in huis!

Hoe we dat doen? We vinden het belangrijk om veel persoonlijk contact te hebben met onze studenten en opdrachtgevers. Zo komen we er snel achter wat de behoefte van de opdrachtgever is en welke talenten een student heeft en wat hij/ zij belangrijk vindt. Op deze manier lukt het om voor beide partijen de beste match te vinden!

Ons doel is om zoveel mogelijk studenten en bedrijven te helpen en wij zijn pas tevreden wanneer studenten met plezier naar het werk gaan en bij onze opdrachtgevers de mogelijkheid krijgen om hun talenten en kennis in te kunnen zetten. Daarnaast is deze samenwerking voor bedrijven waardevol, studenten zijn leergierig, brengen nieuwe kennis en ideeën met zich mee en kijken vanuit een ander perspectief naar bestaande bedrijfsprocessen. Bovendien zijn ze flexibel inzetbaar en heb je als bedrijf dus de mogelijkheid om voor korte of juist langere tijd student-collega’s in te zetten. En hiermee helpen wij graag! Recruit a Student denkt mee over de mogelijkheden, wij zoeken de juiste matches en regelen zonder problemen de gehele administratie.

Heeft u interesse om het talent van morgen, vandaag bij u in huis te hebben? Neem dan contact met ons op of via 088-5220036.

Bezoekadres: (op afspraak)

Transistorstraat 71M
1322 CK Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93