Leden stellen zich voor

Leden stellen zich voor   lees meer

De VBA strijdt en verbindt, en is bepalend en persoonlijk. Vanuit die kernwaarden willen we elkaar ook leren kennen. Vandaar dat u zichzelf c.q.. uw bedrijf zichtbaar kunt maken op de Leden stellen zich voor pagina’s. Maar hoe?

Zoals de naam aangeeft is publicatie alleen mogelijk voor leden en vanwege de ruimte limiteren we het aantal voorgestelde leden per maand op een stuk of vijf. Volgorde van aanmelding is leidend (maar niet absoluut bepalend). Behalve online, wordt u ook kort vermeld in de maandelijkse VBAtotZ algemene nieuwsbrief, die niet alleen naar leden, maar naar iedereen gaat die zich hiervoor heeft aangemeld. En er is een kans dat de redactie uw voorstelronde ook nog eens op de VBA informatiepagina in het Almere Zaken Magazine doorplaatst. Kortom, kans genoeg om in de picture te komen.

Wat te doen?

U meldt zich aan met het online aanmeldformulier. Stel uw bedrijf in maximaal 500 tekens kort en krachtig voor aan de andere leden van de VBA. Stuur uw logo en eventueel andere foto mee. Een van de redactieleden zal uw artikel binnenkort op de site plaatsen op de pagina Leden stellen zich voor'. Daarnaast wordt uw presentatie in de nieuwsbrief meegenomen.

Tips om op te vallen

Actualiteit. Kan uw presentatie aansluiten bij de actualiteit, gebruik die kans, de bezoekers zien uw onderwerp sneller en zoekmachines waarderen het hoger. En de redactie zou uw voorstel voorrang kunnen geven,
Trefwoorden. Werkt u al met slimme SEO trefwoorden, gebruik ze ook in uw tekst en lever het zoekwoordenlijst apart mee. Wij kunnen er wat mee en het helpt blijvend gevonden te worden.
Beeld. Foto’s en multimedia vergroten de aandacht én de vindbaarheid. Er móet sowieso beeld bij, voor bij de introductietekst. Maar er is ruimte voor meer beeld en vooral leuker beeld. Een logo mag, maar durf eens verder te gaan dan dat.
Actie. Combineren is altijd sterk. In de Leden stellen zich voor presenteert u zich met het bedrijf. Op de online markt doet u uw aanbieding en daar verwijst u natuurlijk naar uw presentatie.
Onderscheidenheid. Laat niet ziet wat u doet wat al die anderen ook doen, maar vooral wat u doet dat al die anderen niet doen.

Recruit a student

Als studentenuitzendbureau zoeken wij dagelijks de leukste studenten voor bedrijven in de Flevopolder en natuurlijk de tofste (bij)banen voor studenten in Flevoland.

Voor bedrijven is het waardevol om met ambitieuze, jonge, leergierige en vooral flexibele krachten samen te werken en zelf op te leiden tot de ‘young professionals’ van de toekomst. De bijbaan voor de student wordt voor de student extra interessant wanneer ze al vroeg werkervaring op kunnen doen in hun studierichting. Wij brengen daarmee het talent van morgen, dus vandaag al bij bedrijven in huis!

Hoe we dat doen? We vinden het belangrijk om veel persoonlijk contact te hebben met onze studenten en opdrachtgevers. Zo komen we er snel achter wat de behoefte van de opdrachtgever is en welke talenten een student heeft en wat hij/ zij belangrijk vindt. Op deze manier lukt het om voor beide partijen de beste match te vinden!

Ons doel is om zoveel mogelijk studenten en bedrijven te helpen en wij zijn pas tevreden wanneer studenten met plezier naar het werk gaan en bij onze opdrachtgevers de mogelijkheid krijgen om hun talenten en kennis in te kunnen zetten. Daarnaast is deze samenwerking voor bedrijven waardevol, studenten zijn leergierig, brengen nieuwe kennis en ideeën met zich mee en kijken vanuit een ander perspectief naar bestaande bedrijfsprocessen. Bovendien zijn ze flexibel inzetbaar en heb je als bedrijf dus de mogelijkheid om voor korte of juist langere tijd student-collega’s in te zetten. En hiermee helpen wij graag! Recruit a Student denkt mee over de mogelijkheden, wij zoeken de juiste matches en regelen zonder problemen de gehele administratie.

Heeft u interesse om het talent van morgen, vandaag bij u in huis te hebben? Neem dan contact met ons op of via 088-5220036.

Copyright © - Vereniging Bedrijfskring Almere
No Internet Connection