Leden stellen zich voor

In deze rubriek bieden we onze leden de gelegenheid om zichzelf en hun bedrijf aan collega VBA leden voor te stellen. Onze nieuwe leden ontvangen hiervoor een oproep bij het begin van hun lidmaatschap, maar we willen ook graag onze bestaande leden deze mogelijkheid bieden. Twee van onze VBA leden, Wendie Hagendoorn en Sandra Schulze, interviewen derhalve bestaande leden en hun bijdragen vinden jullie ook terug in deze rubriek.

Aktief Bloemsierkunst

Ik ben Nicole Gaarlandt en samen met mijn partner Rogier Bins, zijn wij de trotse eigenaar van de eerste duurzame bloemenwinkel van Almere, Aktief Bloemsierkunst.
Een duurzame bloemenwinkel hebben houdt bijvoorbeeld in dat wij een duurzaam assortiment bloemen en planten hebben, afval scheiden en verpakken, duurzame energie- en besparing, duurzame transport en bezorging hebben.

Onze bloemenzaak staat op een midden-hoog segment en wij zijn na onze winkel ook gespecialiseerd in de zakelijke markt. Wij proberen de klant te ontlasten en bieden extra service.
Wij maken gebruik van een eigen bezorgservice, hierdoor zijn bijvoorbeeld spoed bestellingen mogelijk. U kunt ook gebruik maken van ons bestelgemak van bloemen & planten via ons online servicesysteem zo kunt u eenvoudig meerdere producten in één bestelling plaatsen. Ook is het mogelijk om u bestelling via track en trace te volgen.

Wij nodigen u graag uit onze winkel te bewonderen aan de Danslaan 113 in Danswijk, dit allemaal onder het genot van een heerlijke drankje. Waar we naast bloemen en planten ook mooie en aparte woon accessoires verkopen en mee gaan met de trends. We geven ook workshops en doen aan beplanting. Maar denk daarbij ook aan bijvoorbeeld mos wanden, wat momenteel de trend is.

Wilt u bespreken wat wij voor u bedrijf kunnen betekenen, dan kunt u ons gerust bellen 036-5377400 of stuur een mail naar:


Een bloemengroet,

Rogier en Nicole.

Aktief Bloemsierkunst.

Copyright © - Vereniging Bedrijfskring Almere
No Internet Connection