Leden stellen zich voor

In deze rubriek bieden we onze leden de gelegenheid om zichzelf en hun bedrijf aan collega VBA leden voor te stellen. Onze nieuwe leden ontvangen hiervoor een oproep bij het begin van hun lidmaatschap, maar we willen ook graag onze bestaande leden deze mogelijkheid bieden. Twee van onze VBA leden, Wendie Hagendoorn en Sandra Schulze, interviewen derhalve bestaande leden en hun bijdragen vinden jullie ook terug in deze rubriek.

Outdoorpark SEC Almere

Ik ben Joy Both van Outdoorpark SEC Almere. Mijn passie is het organiseren van leuke en originele uitjes. Van gezellige groepsuitjes tot stoere survivals.

Met een park van 5 hectare, eigen horeca, een team van 40 medewerkers en meer dan 25 jaar ervaring zijn wij in staat om ieder feestje of evenement tot een succes te maken. Wij zorgen voor een actief en gezellig programma waar iedereen aan kan deelnemen. Heerlijk buiten, lekker actief, en vooral: met super veel plezier!

Outdoorpark SEC Almere richt zich op teambuilding, bedrijfsuitjes, schoolreisjes, kinderfeestje, familie-uitjes en evenementen. Gasten kunnen kiezen uit meer dan 60 verschillende arrangementen en wij maken met plezier een arrangement op maat.

De outdoorprogramma’s vormen een afgewogen mix van plezier, sport en avontuur. Outdoorpark SEC Almere biedt de leukste uitjes in de natuur. Boogschieten, Expeditie Robinson, mountainbiken of een stoere survival. Speel een ontspannen partijtje boerengolf of geniet van een prachtige kanotocht door de natuur.

Het outdoorpark met bos, veld en water biedt oneindig veel mogelijkheden en op onze tweede locatie Strandbad Duin organiseren we de leukste strand activiteiten. Daarnaast zijn we een unieke locatie voor vergaderingen, recepties en presentaties.
Copyright © - Vereniging Bedrijfskring Almere
No Internet Connection