Leden stellen zich voor

In deze rubriek bieden we onze leden de gelegenheid om zichzelf en hun bedrijf aan collega VBA leden voor te stellen. Onze nieuwe leden ontvangen hiervoor een oproep bij het begin van hun lidmaatschap, maar we willen ook graag onze bestaande leden deze mogelijkheid bieden. Twee van onze VBA leden, Wendie Hagendoorn en Sandra Schulze, interviewen derhalve bestaande leden en hun bijdragen vinden jullie ook terug in deze rubriek.

E-Scootermax

Op zaterdag 31 augustus werd de 1e NIU Superior Store voor uitsluitend elektrische scooters geopend door niemand minder dan Ali Bouali op de Musicalstraat 34 te Almere.

Het merk NIU komt uit China en maakt elektrische smart scooters waarbij de nieuwste technologie wordt gecombineerd met design. Slimme technologie zoals de automatische verlichting en richtingaanwijzers, de NIU App waarin wordt aangegeven wat je aan kilometers hebt gereden, wat de status is van de accu en waar de NIU scooter geparkeerd staat. Met een simpele druk op de knop kunt je ook in het donker de NIU scooter verlichten en dus altijd terugvinden.

Er wordt gebruik gemaakt van een lithium-Ion Revolutie accu, dit is een zeer lichte accu met meer bereik De NIU M- en N-Series gebruiken de modernste lithium-ion accupakketten (Gefabriceerd door Panasonic, Samsung en LG) met een garantie van twee jaar. Door het geringe gewicht is de NIU accu makkelijk mee te nemen als je wilt opladen op je werk of gewoon thuis.

Met een NIU scooter zoef je geruisloos op een hippe, groene en stille manier door de stad of naar je werk. Voordelen als nooit meer tanken, schoon, stil, zuinig en nagenoeg onderhoudsvrij worden bij het gebruik van een NIU elektrische scooter optimaal benut.

Echter wil je weten wat er zoal voor modellen te koop zijn van deze slimme en stijlvolle scooter dan kun je nu in Almere de gehele collectie zien.
E-scootermax heeft ALTIJD alle modellen beschikbaar voor een groene & slimme proefrit.
Copyright © - Vereniging Bedrijfskring Almere
No Internet Connection