Leden stellen zich voor

In deze rubriek bieden we onze leden de gelegenheid om zichzelf en hun bedrijf aan collega VBA leden voor te stellen. Onze nieuwe leden ontvangen hiervoor een oproep bij het begin van hun lidmaatschap, maar we willen ook graag onze bestaande leden deze mogelijkheid bieden. Twee van onze VBA leden, Wendie Hagendoorn en Sandra Schulze, interviewen derhalve bestaande leden en hun bijdragen vinden jullie ook terug in deze rubriek.

Vakantiewoningen Winterberg

Hallo, wij zijn Hans Keijzer en Ingrid van Schoonhoven en wij beheren en verhuren appartementen in Winterberg. We zijn nu een jaar bezig en willen ons netwerk gaan uitbreiden en zo bekender worden, vandaar dit lidmaatschap bij het VBA. Omdat 8 appartementen in één pand zitten is dit ook een prima locatie voor groepen om te netwerken voor teambuilding of andere bedrijfsactiviteiten. 

Midden in het centrum van Winterberg hebben we dus 10 appartementen met een totale capaciteit van 70 slaapplaatsen. Winterberg is natuurlijk bekend van de wintersport maar in de zomer is er ook van alles te doen. Het is populair onder de fietsers en moutainbikers, hikers, wandelaars en golfers.

Op dit moment hebben we ter introductie van de zomer, aanbiedingen op onze website staan. 
Speciaal voor bedrijven lopen de acties door tot 15 dec i.p.v. eind augustus.

Wij kunnen voor jullie weekenden organiseren. Wandelen, golfen, of fietsen. Dit zou ook een activiteit voor de VBA kunnen zijn. Het is tenslotte maar 3 uur rijden.

Wie weet tot in Winterberg of sneller bij één van de activiteiten van de VBA.

Hans en Ingrid
Copyright © - Vereniging Bedrijfskring Almere
No Internet Connection